Key2Drive!

Rijlessen eindhoven

Key2Drive, voor rijlessen op maat in Eindhoven

Wil je rijlessen in Eindhoven gaan volgen? Rijschool Key2Drive biedt rijles op maat! Onze lessen zijn geheel afgestemd op jouw vaardigheden en planning. Zo krijg je de beste autorijlessen en haal je je rijbewijs op een snelle, maar ook verantwoorde wijze. Tijdens een intakegesprek stellen we een plan op voor je rijlessen en het eindexamen. Dit intakegesprek is gratis en duurt ongeveer 1 uur. Gedurende het intakegesprek informeren wij je over de kosten van de rijlessen en overleggen we hoe jouw rijopleiding op maat eruit komt te zien. Wij bieden onze rijlessen in Eindhoven, maar ook in de omgeving hiervan.

Gekwalificeerde instructeurs

Key2Drive is er voor iedereen die rijlessen in Eindhoven wil volgen. Ook wanneer je het nog ietwat eng vind om te starten met rijlessen. Wij bieden een team van gekwalificeerde en ervaren instructeurs. Deze voorzien je van persoonlijke begeleiding. Dit is vooral handig wanneer autorijden je nog ietwat eng lijkt. Met onze zorgvuldige begeleiding zul je je snel op je gemak voelen in de auto. Onze rijschool is natuurlijk ook uiterst geschikt wanneer je het juist leuk vinden om rijlessen te volgen en hier geen angst voor hebben. Wellicht heb je dan wel heel snel je rijbewijs binnen. Over welk niveau je ook beschikt, wij bieden een passende rijopleiding in Eindhoven waarbij je nooit teveel voor je rijbewijs betaalt.

Wij staan voor 100% individuele aandacht

Wat maakt dat de rijlessen die wij in Eindhoven bieden anders zijn dan rijlessen bij andere rijscholen? Wij bieden onze rijlessen op een unieke zeer wijze aan. Wij staan namelijk voor 100% individuele aandacht. Dit betekent dat je niet met meerdere leerlingen in de auto zit. Je hoeft niemand op te halen of weg te brengen. Dit zou namelijk ten koste gaat van de tijd van je rijlessen. Of je nu voor een rijles van 1 uur of meerdere uren kiest, wij besteden onze aandacht geheel aan jou. Zo zorgen we er samen voor dat jij het autorijden sneller en beter onder de knie krijgt.

Theorie-examen oefenen

Nadat je rijlessen in Eindhoven hebt gevolgd, kun je niet direct op praktijkexamen. Je zal namelijk eerst jouw theorie moeten behalen. Gaat het leren hiervoor je lastig af? Geen zorgen, want wij bieden gerichte hulp aan zodat ook jij voor de theorie zal slagen. Zo bereid je je tevens goed voor op het praktijkexamen. Wens je extra hulp? Dan kan onze rijschool jou ook privé theorielessen aanbieden. Dit kan gaan over de gehele stof of enkel een gedeelte van de theorie waar je moeite mee ervaart. Dit doen wij uiteraard ook met 100% individuele aandacht voor jou. Onze rijschool biedt tevens een extra oefening voor het praktijkexamen aan in de vorm van een voortgangscontrole. Deze wordt uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Je betaalt hiervoor enkel de lesprijs, dus hier zijn dan ook geen extra kosten aan verbonden. Na afloop heb je een goed overzicht van waar je nog aan moet werken, en hoe het voelt om praktijkexamen te doen. Zo bereiden onze rijlessen in Eindhoven jou optimaal voor op het autorijden.

Rijvaardigheidstraining

Ben je al in het bezit van een rijbewijs en wil je rijlessen in Eindhoven volgen om je rijvaardigheden op te frissen? Ook dat is mogelijk. Wellicht heb je te maken met enkele belemmeringen om de weg op te gaan. Dit kan een angst voor snelwegen zijn, niet in een drukke stad willen rijden, je onzeker voelen achter het stuur of je hebt al een langere tijd niet gereden. Een rijvaardigheidstraining biedt dan zeker een uitkomst. Allereerst zal een oefenroute worden gereden, waarbij je rijvaardigheid en specifieke aandachtspunten aan bod komen. Hierop wordt de cursus aangepast, zodat je na de training weer vol zelfvertrouwen de weg op kunt. Deze oefenroute kan tevens in je eigen auto worden afgelegd, wat vaak meer vertrouwd is. Wil jij ook een rijvaardigheidstraining volgen? Neem contact met ons op.

Voordelen rijlessen bij Key2Drive

Het volgen van rijlessen in Eindhoven bij Key2Drive heeft diverse voordelen. Wij hebben deze voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • De lesduur kan variëren, waarbij je kunt kiezen voor 1 uur, 1,5 uur, 2 uur of 3 uur
 • De lesfrequentie (1 of meerdere keren per week) vindt altijd in overleg plaats
 • Per les wordt je opgehaald vanuit huis, school of een andere plek
 • De lessen worden in en om de omgeving van Eindhoven gegeven
 • De lestijd wordt geheel aan jouw lesonderwerp besteed, waarbij er geen andere leerlingen worden opgehaald of weggebracht

Wist je dat we ook altijd scherpe prijzen voor onze rijlessen hanteren? Neem contact op, en informeer gerust naar de kosten van onze rijlessen.

Rijlessen in Eindhoven volgen? Neem contact op!

Wil je ook rijlessen in Eindhoven gaan volgen? Of heb je interesse in een rijvaardigheidstraining? Neem dan vandaag nog contact op met Key2Drive, zodat je zo snel mogelijk kunt starten. Des te eerder heb je jouw rijbewijs op zak, of stap je weer met zelfvertrouwen de auto in. Onze instructeurs helpen je graag op weg. Laat je gegevens achter via het contactformulier hier op de site, bel ons direct via 040-2953838 of stuur een mail naar info@key2drive.eu, en maak een afspraak voor jouw rijlessen in Eindhoven bij Key2Drive!

RIJLES IN VERSCHILLENDE TALEN

Rijlessen op jouw wensen afgestemd!

Vakkundige begeleiding

Ook voor je theorie

1 aanspreekpunt voor je rijbewijs

Ook lessen in avond en weekend

Jarenlange ervaring

Gratis intake

Hoog slagingspercentage

Persoonlijk en passend lesplan

Tijdens de gratis intake, die circa 60 minuten duurt, wordt aan de hand van je vaardigheden, leertempo en verkeerskennis een inschatting gemaakt van het aantal lessen waaruit jouw Rijopleiding B gaat bestaan.

Nieuwsgierig naar jouw lesplan?

Gratis intake aanvragen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik rijden?

Key2Drive! werkt vanuit Veldhoven en omgeving voor de beste rijopleidingen voor het behalen van jouw rijbewijs of het opfrissen van de rijvaardigheid.

Ook rijden we in de omgeving van de volgende plaatsen in Brabant:

Hoelang duurt een rijopleiding

Het gemiddeld aantal lesuren om voor de eerste keer te slagen voor een rijbewijs B is ongeveer 38 (zie www.cbr.nl). Het is mogelijk om meerdere lessen per week te nemen zodat je snel voortgang boekt. Wil je liever een keer per week lessen dan is dat natuurlijk ook mogelijk, maar dan zal het wat langer duren voordat je klaar bent voor je examen.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Dit kan sterk verschillen per persoon. Gemiddeld genomen hebben kandidaten 38 uur lesuren (zie www.cbr.nl) nodig om klaar te zijn voor hun examen. De lesduur kan variëren van 1 tot 3 uur afhankelijk van wat de voorkeur geniet.

Al enige tijd niet meer gereden? Wat te doen?

Als je lang niet meer hebt gereden is het verstandig om een opfriscursus te doen. Dat is zowel goed voor je zelfvertrouwen maar ook verstandig vanuit veiligheidsoogpunt.

Ik ben 17 jaar? Mag ik al rijden?

Je mag tegenwoordig in principe vanaf 16,5 jaar starten met je autorijlessen. Informeer naar de mogelijkheden

Ik ben geslaagd! En nu?

Wanneer je geslaagd bent wordt dit geregistreerd in het rijbewijsregister. Via deze registratie is het mogelijk om je rijbewijs aan te vragen bij de gemeente waar je bent ingeschreven. Let op! Je mag pas rijden als je het rijbewijs ook echt in je bezit hebt. Ben je geslaagd maar nog geen 18 jaar, dan mag je alleen rijden met een coach naast je en moet je naast je rijbewijs een begeleiderspas kunnen tonen.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

 • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
 • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
 • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
 • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
 • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
 • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
 • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
 • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!