Key2Drive!

Rijschool Steensel

Behoefte aan een rijbewijs in Steensel?

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Steensel? Schrijf je in voor rijles bij autorijschool Key2Drive! Wij helpen jou graag in jouw tempo aan een rijbewijs. Maak een afspraak met ons voor een gratis intake. We bespreken dan hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben en welke kosten we daarvoor vragen. Met onze autorijlessen haal je jouw rijbewijs vanuit Steensel op een verantwoordelijke manier.

Rijschool Steensel

Starten met rijles

Na de intake van 60 minuten sta je vrij om te bepalen of jij autorijles wilt volgen bij onze rijschool. Kies jij voor Key2Drive!? Dan kies jij voor 100% aandacht. Wij hebben elke rijles alleen maar aandacht voor jou. Zo hoef je geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen in de omgeving van Steensel. We bepalen in goede samenspraak met jou hoeveel lessen je wekelijks wenst en hoe lang een autorijles gaat duren. Onze autorijschool geeft lessen tussen de 1 en 3 uur. Waar we voor kiezen is puur gebaseerd op jouw wensen, mogelijkheden, vaardigheden en leertempo.

Je rijbewijs halen met extra ondersteuning

Je haalt je rijbewijs als je slaagt voor zowel je praktijk- als je theorie-examen. Heb jij je theoriecertificaat al behaald en wens je wat extra voorbereiding op je praktijkexamen? Meld je dan aan voor een Tussen Tijdse Toets (TTT) bij het CBR. Deze TTT lijkt heel veel op het echte praktijkexamen. De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Ook let hij of zij erop of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. Na afloop krijg je persoonlijk advies van de examinator. Hierdoor weet je precies waar je nog extra in moet oefenen tijdens de autorijles.

Voordelen van onze rijschool in de omgeving Steensel

Heb jij behoefte aan rijles op maat? Onze autorijschool onderscheidt zich van anderen doordat wij elke autorijles 100% aan jou besteden. Als je bij ons je rijbewijs wilt halen, ben je verzekerd van:

 • Rijles van zeer hoge kwaliteit
 • Mogelijkheid tot privé theorielessen
 • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
 • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
 • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Kies in Steensel voor onze autorijschool

Wil jij in Steensel je rijbewijs halen? Op een manier die bij jou past? Maak een afspraak met rijschool Key2Drive!. Wij bieden autorijlessen aan jongeren én uitstekende voorbereidingslessen voor senioren ter voorbereiding op hun rijtest. Je bereikt ons vanuit Steensel door te bellen naar 040-2953838 of stuur een e-mail naar info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

 • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
 • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
 • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
 • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
 • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
 • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
 • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
 • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!