Key2Drive!

Rijschool Vessem

Als je je rijbewijs wilt halen in Vessem

Ben jij in de omgeving van Vessem op zoek naar een goede rijschool? Kies voor autorijschool Key2Drive! Bij ons kun jij in je eigen tempo je rijbewijs halen. Maak direct een afspraak met ons voor een gratis intake. Zo komen we erachter hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben. Wil jij op een verantwoorde manier je rijbewijs halen? Kies voor de autorijles in en om Vessem van onze rijschool!

Informatie over onze rijlessen

Voordat je start met rijles, nodigen we je graag uit voor een intake van circa 60 minuten. Vervolgens bepaal jij of je kiest voor autorijlessen bij onze rijschool. Kies jij voor ons? Dan geeft Key2Drive! jou elke rijles 100% aandacht. Zo hoef je geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen vanuit Vessem. Ook kan je bij onze autorijschool zelf kiezen hoeveel lessen je per week wenst. Bovendien heb je de keuze uit een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten. Waar kiezen we voor? Dat baseren we volledig op jouw wensen, mogelijkheden, vaardigheden en leertempo.

Extra voorbereid je rijbewijs halen

Als je een rijbewijs wilt, moet je slagen voor zowel het praktijk- als het theorie-examen. Heb je je theoriecertificaat behaald? Dan staat het je vrij deel te nemen aan een TussenTijdse Toets (TTT) bij het CBR. Wij raden je dit aan als je tijdens de rijles merkt dat je wat extra voorbereiding behoeft op je praktijkexamen.
De TTT lijkt erg veel op het praktijkexamen. Tijdens de rit controleert de examinator of je zelfstandig kan rijden. Naderhand geeft de examinator je persoonlijk advies over waar je nog extra op moet letten tijdens je autorijles. Zo biedt onze autorijschool jou de perfecte voorbereiding op het praktijkexamen!

Rijschool Vessem

Waarom kiezen voor onze rijschool in de omgeving van Vessem?

Ben jij geïnteresseerd in de rijles van onze autorijschool? Als jij besluit met onze autorijles je rijbewijs te gaan halen, dan geniet je van:

  • Rijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Contact met jouw autorijschool in Vessem

Wil jij vanuit Vessem autorijles gaan volgen bij een rijschool met een persoonlijke aanpak? Kies voor Key2Drive!. Wij geven jou onze volledige aandacht, zodat ook jij dat rijbewijs kunt halen!

Deze aanpak hanteren we ook als we senioren voorbereidingslessen op hun rijtest geven. Kom met ons in contact door vanuit Vessem naar 040-2953838 te bellen of stuur een e-mail naar info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!