Key2Drive!

Rijschool Vessem

Als je je rijbewijs wilt halen in Vessem

Ben jij in de omgeving van Vessem op zoek naar een goede rijschool? Kies voor autorijschool Key2Drive! Bij ons kun jij in je eigen tempo je rijbewijs halen. Maak direct een afspraak met ons voor een gratis intake. Zo komen we erachter hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben. Wil jij op een verantwoorde manier je rijbewijs halen? Kies voor de autorijles in en om Vessem van onze rijschool!

Informatie over onze rijlessen

Voordat je start met rijles, nodigen we je graag uit voor een intake van circa 60 minuten. Vervolgens bepaal jij of je kiest voor autorijlessen bij onze rijschool. Kies jij voor ons? Dan geeft Key2Drive! jou elke rijles 100% aandacht. Zo hoef je geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen vanuit Vessem. Ook kan je bij onze autorijschool zelf kiezen hoeveel lessen je per week wenst. Bovendien heb je de keuze uit een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten. Waar kiezen we voor? Dat baseren we volledig op jouw wensen, mogelijkheden, vaardigheden en leertempo.

Extra voorbereid je rijbewijs halen

Als je een rijbewijs wilt, moet je slagen voor zowel het praktijk- als het theorie-examen. Heb je je theoriecertificaat behaald? Dan staat het je vrij deel te nemen aan een TussenTijdse Toets (TTT) bij het CBR. Wij raden je dit aan als je tijdens de rijles merkt dat je wat extra voorbereiding behoeft op je praktijkexamen.
De TTT lijkt erg veel op het praktijkexamen. Tijdens de rit controleert de examinator of je zelfstandig kan rijden. Naderhand geeft de examinator je persoonlijk advies over waar je nog extra op moet letten tijdens je autorijles. Zo biedt onze autorijschool jou de perfecte voorbereiding op het praktijkexamen!

Rijschool Vessem

Waarom kiezen voor onze rijschool in de omgeving van Vessem?

Ben jij geïnteresseerd in de rijles van onze autorijschool? Als jij besluit met onze autorijles je rijbewijs te gaan halen, dan geniet je van:

  • Rijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Contact met jouw autorijschool in Vessem

Wil jij vanuit Vessem autorijles gaan volgen bij een rijschool met een persoonlijke aanpak? Kies voor Key2Drive!. Wij geven jou onze volledige aandacht, zodat ook jij dat rijbewijs kunt halen!

Deze aanpak hanteren we ook als we senioren voorbereidingslessen op hun rijtest geven. Kom met ons in contact door vanuit Vessem naar 040-2953838 te bellen of stuur een e-mail naar info@key2drive.eu.

lockdown van 15-12-20 t/m 19-01-21 is verlengd t/m 09-02-2021

klik hier voor de laatste informatie