Key2Drive!

Rijschool Wintelre

Volg een succesvolle rijopleiding dichtbij Wintelre

Wil je jouw rijbewijs behalen? Kies dan voor een individuele lesmethode bij onze rijschool. Dit houdt in dat je een rijlessen volgt die precies passen bij jouw kennis van het verkeer, je vaardigheden en je gevoel in de auto. Autorijschool Key2Drive! geeft dit soort rijopleidingen dichtbij Wintelre. Of je nu een snelle leerling bent of juist wat schrikachtig in de auto: bij ons krijg je altijd een rijopleiding op maat, zodat je in je eigen tempo het rijbewijs kunt halen. Of dat nu in 25 rijlessen is of 50, bij onze autorijschool krijg je altijd alle aandacht. Er zitten dus geen andere leerlingen in de auto en je hoeft niemand op te halen of weg te brengen. Op die manier kunnen we de lestijd volledig afstemmen op jouw lesonderwerp! Neem contact op om een gratis intake bij onze rijschool dichtbij Wintelre te plannen.

Haal sneller je praktijkexamen door onze voortgangscontrole

Als je opgaat voor je rijbewijs vanuit Wintelre, wil je natuurlijk het liefste meteen je rijbewijs halen. Onze autorijschool wil je hier graag bij helpen. Dit doen wij door iedereen een voortgangscontrole aan te bieden. Een voortgangscontrole wordt uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Deze examinator rijdt met je mee om te bekijken hoe het gaat. Vervolgens krijg je tips zodat je weet waaraan je nog moet werken. Dit is een goede manier om te oefenen voor je praktijkexamen! Wil je nog meer oefenen? Dan kun je via onze rijschool een Tussentijdse Toets (TTT) aanvragen in Wintelre. Deze tussentijdse toets krijg je bij het CBR en lijkt heel erg op een ‘echt’ examen.

Rijschool Wintelre

Een vrijblijvende en gratis intake

Op deze website hebben wij geen prijzen geplaatst van pakketten. Dat komt omdat onze rijschool persoonlijke rijopleidingen aanbiedt. Deze zijn dus geheel aangepast op jouw vaardigheden en behoeften. Wanneer je ons contacteert, plannen we een vrijblijvende en gratis intake van een uur. Tijdens deze intake toetsen we je vaardigheden, verkeerskennis en je gevoel bij autorijden. Aan de hand daarvan stellen we een plan op voor je rijlessen en kunnen we je een prijsindicatie geven. Vervolgens besluit je of je bij onze rijschool autorijlessen wilt volgen of niet.

Bel vanuit Wintelre voor autorijlessen bij onze autorijschool?

Wil je bij onze rijschool rijlessen gaan volgen en woon je in Wintelre? Dan kun je snel gaan starten. Onze autorijlessen zijn in Eindhoven en omgeving zoals Wintelre. Naast rijlessen geven aan jongeren, helpt onze rijschool ook senioren met de voorbereidingen voor een rijtest en het opfrissen van hun verkeerskennis. Wij zijn te bereiken op 040-2953838 en via de e-mail: info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

  • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
  • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
  • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
  • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
  • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
  • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
  • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
  • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
  • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!