Key2Drive!

Rijschool Wintelre

Volg een succesvolle rijopleiding dichtbij Wintelre

Wil je jouw rijbewijs behalen? Kies dan voor een individuele lesmethode bij onze rijschool. Dit houdt in dat je een rijlessen volgt die precies passen bij jouw kennis van het verkeer, je vaardigheden en je gevoel in de auto. Autorijschool Key2Drive! geeft dit soort rijopleidingen dichtbij Wintelre. Of je nu een snelle leerling bent of juist wat schrikachtig in de auto: bij ons krijg je altijd een rijopleiding op maat, zodat je in je eigen tempo het rijbewijs kunt halen. Of dat nu in 25 rijlessen is of 50, bij onze autorijschool krijg je altijd alle aandacht. Er zitten dus geen andere leerlingen in de auto en je hoeft niemand op te halen of weg te brengen. Op die manier kunnen we de lestijd volledig afstemmen op jouw lesonderwerp! Neem contact op om een gratis intake bij onze rijschool dichtbij Wintelre te plannen.

Haal sneller je praktijkexamen door onze voortgangscontrole

Als je opgaat voor je rijbewijs vanuit Wintelre, wil je natuurlijk het liefste meteen je rijbewijs halen. Onze autorijschool wil je hier graag bij helpen. Dit doen wij door iedereen een voortgangscontrole aan te bieden. Een voortgangscontrole wordt uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Deze examinator rijdt met je mee om te bekijken hoe het gaat. Vervolgens krijg je tips zodat je weet waaraan je nog moet werken. Dit is een goede manier om te oefenen voor je praktijkexamen! Wil je nog meer oefenen? Dan kun je via onze rijschool een Tussentijdse Toets (TTT) aanvragen in Wintelre. Deze tussentijdse toets krijg je bij het CBR en lijkt heel erg op een ‘echt’ examen.

Rijschool Wintelre

Een vrijblijvende en gratis intake

Op deze website hebben wij geen prijzen geplaatst van pakketten. Dat komt omdat onze rijschool persoonlijke rijopleidingen aanbiedt. Deze zijn dus geheel aangepast op jouw vaardigheden en behoeften. Wanneer je ons contacteert, plannen we een vrijblijvende en gratis intake van een uur. Tijdens deze intake toetsen we je vaardigheden, verkeerskennis en je gevoel bij autorijden. Aan de hand daarvan stellen we een plan op voor je rijlessen en kunnen we je een prijsindicatie geven. Vervolgens besluit je of je bij onze rijschool autorijlessen wilt volgen of niet.

Bel vanuit Wintelre voor autorijlessen bij onze autorijschool?

Wil je bij onze rijschool rijlessen gaan volgen en woon je in Wintelre? Dan kun je snel gaan starten. Onze autorijlessen zijn in Eindhoven en omgeving zoals Wintelre. Naast rijlessen geven aan jongeren, helpt onze rijschool ook senioren met de voorbereidingen voor een rijtest en het opfrissen van hun verkeerskennis. Wij zijn te bereiken op 040-2953838 en via de e-mail: info@key2drive.eu.

lockdown van 15-12-20 t/m 19-01-21 is verlengd t/m 09-02-2021

klik hier voor de laatste informatie