Key2Drive!

Rijschool Wintelre

Volg een succesvolle rijopleiding dichtbij Wintelre

Wil je jouw rijbewijs behalen? Kies dan voor een individuele lesmethode bij onze rijschool. Dit houdt in dat je een rijlessen volgt die precies passen bij jouw kennis van het verkeer, je vaardigheden en je gevoel in de auto. Autorijschool Key2Drive! geeft dit soort rijopleidingen dichtbij Wintelre. Of je nu een snelle leerling bent of juist wat schrikachtig in de auto: bij ons krijg je altijd een rijopleiding op maat, zodat je in je eigen tempo het rijbewijs kunt halen. Of dat nu in 25 rijlessen is of 50, bij onze autorijschool krijg je altijd alle aandacht. Er zitten dus geen andere leerlingen in de auto en je hoeft niemand op te halen of weg te brengen. Op die manier kunnen we de lestijd volledig afstemmen op jouw lesonderwerp! Neem contact op om een gratis intake bij onze rijschool dichtbij Wintelre te plannen.

Haal sneller je praktijkexamen door onze voortgangscontrole

Als je opgaat voor je rijbewijs vanuit Wintelre, wil je natuurlijk het liefste meteen je rijbewijs halen. Onze autorijschool wil je hier graag bij helpen. Dit doen wij door iedereen een voortgangscontrole aan te bieden. Een voortgangscontrole wordt uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Deze examinator rijdt met je mee om te bekijken hoe het gaat. Vervolgens krijg je tips zodat je weet waaraan je nog moet werken. Dit is een goede manier om te oefenen voor je praktijkexamen! Wil je nog meer oefenen? Dan kun je via onze rijschool een Tussentijdse Toets (TTT) aanvragen in Wintelre. Deze tussentijdse toets krijg je bij het CBR en lijkt heel erg op een ‘echt’ examen.

Rijschool Wintelre

Een vrijblijvende en gratis intake

Op deze website hebben wij geen prijzen geplaatst van pakketten. Dat komt omdat onze rijschool persoonlijke rijopleidingen aanbiedt. Deze zijn dus geheel aangepast op jouw vaardigheden en behoeften. Wanneer je ons contacteert, plannen we een vrijblijvende en gratis intake van een uur. Tijdens deze intake toetsen we je vaardigheden, verkeerskennis en je gevoel bij autorijden. Aan de hand daarvan stellen we een plan op voor je rijlessen en kunnen we je een prijsindicatie geven. Vervolgens besluit je of je bij onze rijschool autorijlessen wilt volgen of niet.

Bel vanuit Wintelre voor autorijlessen bij onze autorijschool?

Wil je bij onze rijschool rijlessen gaan volgen en woon je in Wintelre? Dan kun je snel gaan starten. Onze autorijlessen zijn in Eindhoven en omgeving zoals Wintelre. Naast rijlessen geven aan jongeren, helpt onze rijschool ook senioren met de voorbereidingen voor een rijtest en het opfrissen van hun verkeerskennis. Wij zijn te bereiken op 040-2953838 en via de e-mail: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!