Key2Drive!

Rijschool Eindhoven

Rijbewijs B halen in Eindhoven?
Key2Drive! geeft rijles op maat

Je rijbewijs B halen in Eindhoven kan geheel op maat bij rijschool Key2Drive!. Onze rijlessen zijn geheel aangepast aan jouw vaardigheden en planning. Op die manier krijg je de beste autorijlessen en kun je jouw rijbewijs op een verantwoorde manier halen. Het plan voor je rijlessen en het examen wordt opgesteld tijdens een gratis intake die ongeveer een uur duurt. In dit uur kom je te weten hoeveel je ongeveer kwijt zult zijn aan jouw autorijlessen op maat en hoe jouw opleiding eruit ziet. Onze rijlessen worden in en rondom Eindhoven gegeven.

Rijschool Eindhoven

100% individuele aandacht

Wat onze autorijschool in Eindhoven onderscheidt van andere rijscholen, is wijze waarop wij de rijlessen aanbieden. Bij elke autorijles hebben we alleen maar aandacht voor jou en niemand anders. Je zit dus niet met meerdere leerlingen in de auto en je hoeft ook niemand weg te brengen of op te halen. Dat gaat immers allemaal van de tijd van jouw rijles. Dus ook al heb je een rijles van 1 uur of van 3 uur; bij onze rijschool krijg je onze onverdeelde aandacht. Zo kun je sneller en beter alles leren.

Oefenen voor je theorie-examen in Eindhoven

Voordat je op kunt gaan voor je praktijkexamen voor je rijbewijs,, moet je eerst je theorie behalen. Vind je het lastig om hiervoor te leren of merk je dat je er moeite mee hebt? Geen nood, onze autorijschool in Eindhoven biedt je hulp aan zodat ook jij snel kunt slagen. Zo kun je jezelf goed voorbereiden op je theorie-examen. Wil je extra hulp? Onze rijschool biedt privé theorielessen aan. Bijvoorbeeld over de gehele stof of alleen het gedeelte van de theorie waar je moeite mee hebt. Ook dit hoort bij onze rijschool en het rijlessen geven op maat.

Haal je rijbewijs in Eindhoven bij Key2Drive!

Kies voor een persoonlijke aanpak en autorijlessen op maat, kies voor rijschool Key2Drive! in Eindhoven en je weet dat je dé rijlessen gaat krijgen die jou het beste helpen zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Geen gehaast, geen onverwachte kosten, gewoon eerlijk en verantwoord. Behalve dat we autorijlessen aan jongeren geven, kunnen ook senioren bij onze rijschool terecht voor een rijvaardigheidstest. Interesse in onze exclusieve manier van autorijlessen geven? Bel ons dan vanuit Eindhoven naar: 040-2953838 of stuur een e-mail naar: info@key2drive.eu.

De Overheid heeft besloten dat rijscholen met ingang van woensdag 3 maart aanstaande weer open mogen.
Waar mogelijk moet het werk op 1,5 meter afstand worden georganiseerd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten om - onder de volgende voorwaarden – op 3 maart weer met lessen te starten:

Voorafgaand aan elke les worden - via de app - de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 380C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.

Het mee laten rijden van familieleden/vrienden tijdens je rijles is niet meer mogelijk; dus alleen leerling en instructeur in de auto.

Vanwege het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter in de auto, zal tijdens de les een mondkapje gedragen dienen te worden door zowel leerling als instructeur.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuis komt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!

klik hier voor meer informatie