Key2Drive!

Rijschool Eindhoven

Rijbewijs B halen in Eindhoven?
Key2Drive! geeft rijles op maat

Je rijbewijs B halen in Eindhoven kan geheel op maat bij rijschool Key2Drive!. Onze rijlessen zijn geheel aangepast aan jouw vaardigheden en planning. Op die manier krijg je de beste autorijlessen en kun je jouw rijbewijs op een verantwoorde manier halen. Het plan voor je rijlessen en het examen wordt opgesteld tijdens een gratis intake die ongeveer een uur duurt. In dit uur kom je te weten hoeveel je ongeveer kwijt zult zijn aan jouw autorijlessen op maat en hoe jouw opleiding eruit ziet. Onze rijlessen worden in en rondom Eindhoven gegeven.

Rijschool Eindhoven

100% individuele aandacht

Wat onze autorijschool in Eindhoven onderscheidt van andere rijscholen, is wijze waarop wij de rijlessen aanbieden. Bij elke autorijles hebben we alleen maar aandacht voor jou en niemand anders. Je zit dus niet met meerdere leerlingen in de auto en je hoeft ook niemand weg te brengen of op te halen. Dat gaat immers allemaal van de tijd van jouw rijles. Dus ook al heb je een rijles van 1 uur of van 3 uur; bij onze rijschool krijg je onze onverdeelde aandacht. Zo kun je sneller en beter alles leren.

Oefenen voor je theorie-examen in Eindhoven

Voordat je op kunt gaan voor je praktijkexamen voor je rijbewijs,, moet je eerst je theorie behalen. Vind je het lastig om hiervoor te leren of merk je dat je er moeite mee hebt? Geen nood, onze autorijschool in Eindhoven biedt je hulp aan zodat ook jij snel kunt slagen. Zo kun je jezelf goed voorbereiden op je theorie-examen. Wil je extra hulp? Onze rijschool biedt privé theorielessen aan. Bijvoorbeeld over de gehele stof of alleen het gedeelte van de theorie waar je moeite mee hebt. Ook dit hoort bij onze rijschool en het rijlessen geven op maat.

Haal je rijbewijs in Eindhoven bij Key2Drive!

Kies voor een persoonlijke aanpak en autorijlessen op maat, kies voor rijschool Key2Drive! in Eindhoven en je weet dat je dé rijlessen gaat krijgen die jou het beste helpen zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Geen gehaast, geen onverwachte kosten, gewoon eerlijk en verantwoord. Behalve dat we autorijlessen aan jongeren geven, kunnen ook senioren bij onze rijschool terecht voor een rijvaardigheidstest. Interesse in onze exclusieve manier van autorijlessen geven? Bel ons dan vanuit Eindhoven naar: 040-2953838 of stuur een e-mail naar: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!