Key2Drive!

Rijschool Aalst

 

Autorijschool Key2Drive! geeft rijles op maat in de omgeving van Aalst

Ben je 16,5 jaar oud en wil je starten met het halen van je rijbewijs bij een betrouwbare rijschool? Ben je woonachtig in Aalst? Neem dan contact op met autorijschool Key2Drive! Wij geven rijlessen aan iedereen die het op prijs stelt om een rijopleiding te krijgen die geheel is afgestemd op zijn of haar rijvaardigheden, agenda en verkeerskennis. Wat onze rijschool uniek maakt, is dat we tijdens de rijlessen alleen aandacht hebben voor jouw ontwikkeling. Dit betekent geen andere leerlingen in de auto. Wanneer je met onze autorijschool dichtbij Aalst contact opneemt, kun je een geheel gratis en vrijblijvend een intake plannen. We bespreken dan je vaardigheden, hoeveel rijlessen je nodig zou hebben en wat de kosten zijn.

Rijlessen geheel aangepast aan jouw niveau in Aalst

Rijschool Key2Drive! staat klaar voor iedereen die wil leren autorijden. Dus ook voor diegenen die het een beetje eng vinden om te beginnen met rijlessen. Het team van onze rijschool bestaat uit geduldige, ervaren en gekwalificeerde instructeurs die je een persoonlijke begeleiding geven. Hoe eng je het ook vindt, door onze zorgvuldige begeleiding voel ook jij je op je gemak in een auto. Onze rijschool is ook geschikt voor jongeren die het juist leuk vinden om hun rijlessen te volgen en geen angsten kennen in de auto. Misschien ben jij wel iemand die heel snel het rijbewijs kan halen! Wat je niveau ook is, onze autorijschool biedt een aangepaste rijopleiding in de omgeving van Aalst. Zo betaal je nooit teveel voor je rijbewijs.

Rijschool Aalst

Extra hulp bij theorie-examen en praktijkexamen

Bij sommigen gaat het behalen van de examens erg makkelijk, anderen moeten er iets meer moeite voor doen. Mocht je moeite hebben met de theorie, dan biedt onze rijschool een online theoriecursus aan en desgewenst kun je ook gebruik maken van onze privé theorielessen dichtbij Aalst. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Na afloop weet je precies waaraan je nog moet werken en hoe het voelt om een examen af te leggen. Een betere training in rijlessen in de omgeving van Aalst kun je niet krijgen!

Neem vanuit Aalst contact op voor je rijbewijs

Wil je bij onze rijschool rijlessen volgen op maat? Neem dan vanuit Aalst contact op met onze autorijschool zodat ook jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Ons telefoonnummer: 040-2953838 en e-mail: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!