Key2Drive!

Rijschool Aalst

 

Autorijschool Key2Drive! geeft rijles op maat in de omgeving van Aalst

Ben je 16,5 jaar oud en wil je starten met het halen van je rijbewijs bij een betrouwbare rijschool? Ben je woonachtig in Aalst? Neem dan contact op met autorijschool Key2Drive! Wij geven rijlessen aan iedereen die het op prijs stelt om een rijopleiding te krijgen die geheel is afgestemd op zijn of haar rijvaardigheden, agenda en verkeerskennis. Wat onze rijschool uniek maakt, is dat we tijdens de rijlessen alleen aandacht hebben voor jouw ontwikkeling. Dit betekent geen andere leerlingen in de auto. Wanneer je met onze autorijschool dichtbij Aalst contact opneemt, kun je een geheel gratis en vrijblijvend een intake plannen. We bespreken dan je vaardigheden, hoeveel rijlessen je nodig zou hebben en wat de kosten zijn.

Rijlessen geheel aangepast aan jouw niveau in Aalst

Rijschool Key2Drive! staat klaar voor iedereen die wil leren autorijden. Dus ook voor diegenen die het een beetje eng vinden om te beginnen met rijlessen. Het team van onze rijschool bestaat uit geduldige, ervaren en gekwalificeerde instructeurs die je een persoonlijke begeleiding geven. Hoe eng je het ook vindt, door onze zorgvuldige begeleiding voel ook jij je op je gemak in een auto. Onze rijschool is ook geschikt voor jongeren die het juist leuk vinden om hun rijlessen te volgen en geen angsten kennen in de auto. Misschien ben jij wel iemand die heel snel het rijbewijs kan halen! Wat je niveau ook is, onze autorijschool biedt een aangepaste rijopleiding in de omgeving van Aalst. Zo betaal je nooit teveel voor je rijbewijs.

Rijschool Aalst

Extra hulp bij theorie-examen en praktijkexamen

Bij sommigen gaat het behalen van de examens erg makkelijk, anderen moeten er iets meer moeite voor doen. Mocht je moeite hebben met de theorie, dan biedt onze rijschool een online theoriecursus aan en desgewenst kun je ook gebruik maken van onze privé theorielessen dichtbij Aalst. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Na afloop weet je precies waaraan je nog moet werken en hoe het voelt om een examen af te leggen. Een betere training in rijlessen in de omgeving van Aalst kun je niet krijgen!

Neem vanuit Aalst contact op voor je rijbewijs

Wil je bij onze rijschool rijlessen volgen op maat? Neem dan vanuit Aalst contact op met onze autorijschool zodat ook jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Ons telefoonnummer: 040-2953838 en e-mail: info@key2drive.eu.

lockdown van 15-12-20 t/m 19-01-21 is verlengd t/m 09-02-2021

klik hier voor de laatste informatie