Key2Drive!

Rijschool Geldrop

Rijles op maat in omgeving Geldrop bij autorijschool Key2Drive!

Wil je graag je rijbewijs halen en ben je 16,5 jaar oud? Woon je in Geldrop? Bij onze rijschool kun je een rijopleiding volgen die is afgestemd op jouw rijvaardigheid, kennis van verkeer en agenda. Of je nu snel je rijbewijs wilt halen of de tijd wilt nemen: wij hebben het juiste pakket. Wat bij onze rijschool zo anders is dan bij andere rijscholen, is dat we tijdens de rijlessen alleen aandacht hebben voor jou. Dus geen andere leerlingen die meerijden, afgezet of opgehaald moeten worden. Als je vanuit Geldrop contact opneemt met onze autorijschool, plannen we meteen een intake in. Deze is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze intake stellen we een plan op voor jouw rijopleiding en rijlessen en bespreken we de kosten.

Rijschool Geldrop

Krijg rijlessen op jouw niveau in de buurt van Geldrop

Iedereen die graag zijn of haar rijbewijs wil halen, is van harte welkom bij rijschool Key2Drive! Vind je autorijden erg spannend? Kom dan bij ons en we zullen je in je eigen tempo leren autorijden. De instructeurs van onze rijschool zijn ervaren, professioneel en geduldig. Ze zullen je langzaamaan begeleiden naar de dag dat ook jij jouw rijbewijs in handen hebt. Denk je weinig rijlessen nodig te hebben? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. De duur van de rijopleiding dichtbij Geldrop is dus altijd afhankelijk van jouw kennis en beschikbaarheid. Bij onze rijschool betaal je daarom nooit teveel.

Extra begeleiding voor je examens in de omgeving van Geldrop

Een examen doen is voor sommige mensen ontzettend spannend. Vooral als je moeite hebt met de theorie of juist erge last hebt van faalangst. Om je zo goed mogelijk te helpen, biedt onze rijschool je extra hulp aan. Voor diegenen die meer hulp nodig hebben voor het theorie-examen, hebben we een handige online cursus die je kunt volgen. Tevens kun je bij onze rijschool privé theorielessen krijgen. Zie je op tegen het praktijkexamen? Vraag dan bij ons een TTT aan. Deze tussentijdse toets lijkt op een echt examen en is met examinator. Een prima gelegenheid dus om te bekijken hoe je reageert in stresssituaties. Tevens krijg je na afloop adviezen van de examinator en weet je waaraan je nog moet werken. Dit pakken we dan samen weer op tijdens je rijlessen in de omgeving van Geldrop.

Neem contact op vanuit Geldrop als je rijlessen wilt volgen

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen bij onze autorijschool? Bel dan of stuur ons een e-mail vanuit Geldrop en we maken een afspraak voor een gratis intake. Je kunt onze rijschool bereiken op: 040-2953838 en e-mail: info@key2drive.eu.

lockdown van 15-12-20 t/m 19-01-21 is verlengd t/m 09-02-2021

klik hier voor de laatste informatie