Key2Drive!

Rijschool Geldrop

Rijles op maat in omgeving Geldrop bij autorijschool Key2Drive!

Wil je graag je rijbewijs halen en ben je 16,5 jaar oud? Woon je in Geldrop? Bij onze rijschool kun je een rijopleiding volgen die is afgestemd op jouw rijvaardigheid, kennis van verkeer en agenda. Of je nu snel je rijbewijs wilt halen of de tijd wilt nemen: wij hebben het juiste pakket. Wat bij onze rijschool zo anders is dan bij andere rijscholen, is dat we tijdens de rijlessen alleen aandacht hebben voor jou. Dus geen andere leerlingen die meerijden, afgezet of opgehaald moeten worden. Als je vanuit Geldrop contact opneemt met onze autorijschool, plannen we meteen een intake in. Deze is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze intake stellen we een plan op voor jouw rijopleiding en rijlessen en bespreken we de kosten.

Rijschool Geldrop

Krijg rijlessen op jouw niveau in de buurt van Geldrop

Iedereen die graag zijn of haar rijbewijs wil halen, is van harte welkom bij rijschool Key2Drive! Vind je autorijden erg spannend? Kom dan bij ons en we zullen je in je eigen tempo leren autorijden. De instructeurs van onze rijschool zijn ervaren, professioneel en geduldig. Ze zullen je langzaamaan begeleiden naar de dag dat ook jij jouw rijbewijs in handen hebt. Denk je weinig rijlessen nodig te hebben? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. De duur van de rijopleiding dichtbij Geldrop is dus altijd afhankelijk van jouw kennis en beschikbaarheid. Bij onze rijschool betaal je daarom nooit teveel.

Extra begeleiding voor je examens in de omgeving van Geldrop

Een examen doen is voor sommige mensen ontzettend spannend. Vooral als je moeite hebt met de theorie of juist erge last hebt van faalangst. Om je zo goed mogelijk te helpen, biedt onze rijschool je extra hulp aan. Voor diegenen die meer hulp nodig hebben voor het theorie-examen, hebben we een handige online cursus die je kunt volgen. Tevens kun je bij onze rijschool privé theorielessen krijgen. Zie je op tegen het praktijkexamen? Vraag dan bij ons een TTT aan. Deze tussentijdse toets lijkt op een echt examen en is met examinator. Een prima gelegenheid dus om te bekijken hoe je reageert in stresssituaties. Tevens krijg je na afloop adviezen van de examinator en weet je waaraan je nog moet werken. Dit pakken we dan samen weer op tijdens je rijlessen in de omgeving van Geldrop.

Neem contact op vanuit Geldrop als je rijlessen wilt volgen

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen bij onze autorijschool? Bel dan of stuur ons een e-mail vanuit Geldrop en we maken een afspraak voor een gratis intake. Je kunt onze rijschool bereiken op: 040-2953838 en e-mail: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!