Key2Drive!

Rijschool Geldrop

Rijles op maat in omgeving Geldrop bij autorijschool Key2Drive!

Wil je graag je rijbewijs halen en ben je 16,5 jaar oud? Woon je in Geldrop? Bij onze rijschool kun je een rijopleiding volgen die is afgestemd op jouw rijvaardigheid, kennis van verkeer en agenda. Of je nu snel je rijbewijs wilt halen of de tijd wilt nemen: wij hebben het juiste pakket. Wat bij onze rijschool zo anders is dan bij andere rijscholen, is dat we tijdens de rijlessen alleen aandacht hebben voor jou. Dus geen andere leerlingen die meerijden, afgezet of opgehaald moeten worden. Als je vanuit Geldrop contact opneemt met onze autorijschool, plannen we meteen een intake in. Deze is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze intake stellen we een plan op voor jouw rijopleiding en rijlessen en bespreken we de kosten.

Rijschool Geldrop

Krijg rijlessen op jouw niveau in de buurt van Geldrop

Iedereen die graag zijn of haar rijbewijs wil halen, is van harte welkom bij rijschool Key2Drive! Vind je autorijden erg spannend? Kom dan bij ons en we zullen je in je eigen tempo leren autorijden. De instructeurs van onze rijschool zijn ervaren, professioneel en geduldig. Ze zullen je langzaamaan begeleiden naar de dag dat ook jij jouw rijbewijs in handen hebt. Denk je weinig rijlessen nodig te hebben? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. De duur van de rijopleiding dichtbij Geldrop is dus altijd afhankelijk van jouw kennis en beschikbaarheid. Bij onze rijschool betaal je daarom nooit teveel.

Extra begeleiding voor je examens in de omgeving van Geldrop

Een examen doen is voor sommige mensen ontzettend spannend. Vooral als je moeite hebt met de theorie of juist erge last hebt van faalangst. Om je zo goed mogelijk te helpen, biedt onze rijschool je extra hulp aan. Voor diegenen die meer hulp nodig hebben voor het theorie-examen, hebben we een handige online cursus die je kunt volgen. Tevens kun je bij onze rijschool privé theorielessen krijgen. Zie je op tegen het praktijkexamen? Vraag dan bij ons een TTT aan. Deze tussentijdse toets lijkt op een echt examen en is met examinator. Een prima gelegenheid dus om te bekijken hoe je reageert in stresssituaties. Tevens krijg je na afloop adviezen van de examinator en weet je waaraan je nog moet werken. Dit pakken we dan samen weer op tijdens je rijlessen in de omgeving van Geldrop.

Neem contact op vanuit Geldrop als je rijlessen wilt volgen

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen bij onze autorijschool? Bel dan of stuur ons een e-mail vanuit Geldrop en we maken een afspraak voor een gratis intake. Je kunt onze rijschool bereiken op: 040-2953838 en e-mail: info@key2drive.eu.

De Overheid heeft besloten dat rijscholen met ingang van woensdag 3 maart aanstaande weer open mogen.
Waar mogelijk moet het werk op 1,5 meter afstand worden georganiseerd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten om - onder de volgende voorwaarden – op 3 maart weer met lessen te starten:

Voorafgaand aan elke les worden - via de app - de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 380C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.

Het mee laten rijden van familieleden/vrienden tijdens je rijles is niet meer mogelijk; dus alleen leerling en instructeur in de auto.

Vanwege het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter in de auto, zal tijdens de les een mondkapje gedragen dienen te worden door zowel leerling als instructeur.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuis komt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!

klik hier voor meer informatie