Key2Drive!

Rijschool Veldhoven

Rijbewijs Veldhoven? De beste rijschool van Veldhoven

Wil jij graag je rijbewijs halen en woon je in Veldhoven? Dan ben je bij Key2Drive aan het juiste adres! Ben jij een snelle leerling en verwacht je met rijlessen het autorijden snel onder de knie te krijgen? Of vind je je eerste rijles vooral erg spannend? Bij rijschool Key2Drive maakt het werkelijk niet uit. Wij zorgen dat je je op je gemak voelt in onze lesauto, van de eerste tot de laatste les. Door onze rijlessen op maat kun je in elk tempo je rijbewijs halen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles bij onze rijschool in Veldhoven!

Autorijlessen in jouw tempo

De autorijlessen van Key2Drive sluiten altijd aan bij jouw mogelijkheden, tempo en je vaardigheden. Misschien heb jij binnen 25 lessen al je rijbewijs binnen. Maar het kan ook zo zijn dat je er langer over doet, beide opties zijn helemaal oké! Wij maken voor jou een persoonlijk opleidingsplan dat past bij jouw wensen en behoeften. Hoe gaat zoiets dan in zijn werk? Wij leggen het uit! Dus wil jij je rijbewijs halen in Veldhoven, neem snel contact op!

Gratis intake in Veldhoven

Wanneer je je aanmeldt bij onze rijschool in Veldhoven krijg je eerst een gratis intake en een gratis proefles. Waarom? Omdat onze autorijschool het belangrijk vindt dat je in je eigen tempo je rijbewijs in Veldhoven haalt. Dit kan heel snel gaan, maar sommigen doen er wat langer over. Mocht dat het geval zijn, dan is het van belang dat je geen druk voelt van een vastgesteld pakket waarbij je in 25 rijlessen je rijbewijs ‘moet’ halen. Onze intake duurt een uur. In dit uur stellen onze professionals vast wat je vaardigheden zijn en stellen ze een opleidingsplan voor je op. Wil jij graag een gratis intake en proefles in Veldhoven? Contacteer ons dan via onze website!

Rijschool Veldhoven

Persoonlijk opleidingsplan door Key2Drive

In je individuele persoonlijk opleidingsplan geeft rijschool Key2Drive in Veldhoven richtlijnen over het aantal lessen dat je nodig zal hebben en hoe lang de lessen het best kunnen zijn. De rijlessen kunnen een uur duren, maar ook voor een autorijles van 1,5, 2 of 3 uur kun je bij ons terecht. Vervolgens gaan je lessen in Veldhoven van start! Door de persoonlijke aandacht van onze professionele en betrouwbare instructeurs wordt jij snel wegwijs in de auto en in het verkeer. Ben jij benieuwd naar onze voordelige tarieven? Bel ons dan vandaag nog!

TussenTijdse Toets en examen

Wanneer je via onze autorijschool in Veldhoven je rijbewijs wilt halen, moet je eerst je theorie behalen. Hierna kun je op voor je praktijkexamen, maar je kunt ook eerst een TTT (TussenTijdse Toets) doen bij het CBR. Deze toets is ongeveer hetzelfde als een praktijkexamen. Een perfecte manier dus om eens goed te oefenen voordat je echt opgaat voor je examen. Zo weet je precies hoe je reageert op de spanning van een examen. Daarnaast kan de examinator je goede adviezen geven over welke onderdelen je beter nog wat meer kan oefenen tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Veldhoven. Door jouw persoonlijke opleidingsplan, je lessen en je TTT ben jij dan helemaal klaar om je rijexamen te doen! Binnen de kortste keren kun jij met je behaalde rijbewijs vol zelfvertrouwen de weg op als bekwame chauffeur. Wil jij ook graag je rijbewijs halen in Veldhoven? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles bij Key2Drive!

Rijlessen op jouw wensen afgestemd!

Vakkundige begeleiding

Ook voor je theorie

1 aanspreekpunt voor je rijbewijs

Ook lessen in avond en weekend

Jarenlange ervaring

Gratis intake

Hoog slagingspercentage

Niet alleen voor jongeren

Rijschool Key2Drive biedt in Veldhoven niet alleen rijlessen aan voor jongeren, maar ook voor senioren! Wanneer je belemmeringen ervaart om met je auto de weg op te gaan, dan wordt dit ook wel ‘rijangst’ genoemd. Misschien is je kennis van de verkeersregels achteruit gegaan of heb je een lange tijd niet gereden. In dit geval kan de rijvaardigheidstraining van Key2Drive in Veldhoven uitkomst bieden! Wanneer je je onzeker voelt achter het stuur of schrik hebt op de snelweg, dan helpen wij je om je zelfvertrouwen in de auto te herstellen. Onze professionele en betrouwbare instructeurs zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren weer met plezier over het asfalt rijdt! Twijfel niet en vraag je rijlessen aan bij Key2Drive!

Rijbewijs halen met Key2Drive in Veldhoven!

Wil jij je rijbewijs behalen bij een professionele autorijschool in Veldhoven? En wil je tijdens je rijlessen graag aandacht voor jouw persoonlijke leerproces? Neem dan contact op met rijschool Key2Drive in Veldhoven! Heb jij nog vragen? Of wil je graag een gratis intake en proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je komt gemakkelijk met ons in contact door een bericht achter te laten op het online formulier hier op onze website. Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook! Bel naar: 040-2953838. Wij zijn ook te bereiken via e-mail: info@key2drive.eu. Twijfel niet en neem vandaag nog contact op met Rijschool Key2Drive voor jouw rijlessen in Veldhoven!

Persoonlijk en passend lesplan

Tijdens de gratis intake, die circa 60 minuten duurt, wordt aan de hand van je vaardigheden, leertempo en verkeerskennis een inschatting gemaakt van het aantal lessen waaruit jouw Rijopleiding B gaat bestaan.

Nieuwsgierig naar jouw lesplan?

Gratis intake aanvragen

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

  • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
  • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
  • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
  • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
  • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
  • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
  • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
  • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
  • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!