Key2Drive!

Rijschool Oirschot

Haal bij ons je rijbewijs vanuit Oirschot

Heb jij in Oirschot behoefte aan een rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens je rijles? Maak dan kennis met autorijschool Key2Drive! Wij hanteren een persoonlijke aanpak, gebaseerd op jouw wensen en leertempo. Zo behaal ook jij op een ontspannen manier het rijbewijs. Zin in de autorijles van onze rijschool? Meld je aan. Voordat je het weet heb jij je rijbewijs in Oirschot!

Rijschool Oirschot

Wat onze rijles onderscheidt van anderen

Bij onze rijles krijg jij 100% van onze aandacht. Dat maakt onze autorijschool anders dan anderen. Bij ons zitten er geen andere leerlingen in de lesauto als we na jouw rijles terugrijden naar Oirschot. Benieuwd naar hoe onze rijschool werkt? Plan een gratis intake met ons in. We bespreken dan graag hoe jouw ideale autorijles eruit ziet. Wil jij een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten volgen? En hoe vaak per week? Maak een afspraak met ons, zodat wij jouw wensen, mogelijkheden en vaardigheden kunnen ontdekken.

Extra oefening voor je opgaat voor het rijbewijs

Wij geven jou graag 100% van onze aandacht om van jou een perfecte bestuurder te maken. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Er wordt dan gecontroleerd of je veilig en zelfstandig kunt rijden en waar je nog extra op moet oefenen tijdens je autorijles. Kortom, als je lest bij onze autorijschool, heb jij vanuit Oirschot dat rijbewijs zo in the pocket!

Kies hierom voor onze rijschool als je woont in Oirschot

Heb jij behoefte aan de privé rijles van onze autorijschool? Vraag een intake aan voor onze autorijles. Jij haalt straks ook jouw rijbewijs bij ons dankzij onze:

 • Rijles van zeer hoge kwaliteit
 • Mogelijkheid tot privé theorielessen
 • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
 • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
 • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Afspreken met onze autorijschool vanuit Oirschot

Maak vanuit Oirschot een afspraak met onze rijschool als je autorijles wilt volgen waarbij jij centraal staat. Bij autorijschool Key2Drive! krijg jij, vanaf de eerste rijles totdat jij het rijbewijs hebt, altijd onze volledige aandacht! Deze aanpak hanteren we uiteraard ook tijdens de voorbereidingslessen op rijtesten voor senioren. Je bereikt onze rijschool vanuit Oirschot via 040-2953838 en info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

 • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
 • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
 • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
 • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
 • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
 • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
 • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
 • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!