Key2Drive!

Rijschool Oirschot

Haal bij ons je rijbewijs vanuit Oirschot

Heb jij in Oirschot behoefte aan een rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens je rijles? Maak dan kennis met autorijschool Key2Drive! Wij hanteren een persoonlijke aanpak, gebaseerd op jouw wensen en leertempo. Zo behaal ook jij op een ontspannen manier het rijbewijs. Zin in de autorijles van onze rijschool? Meld je aan. Voordat je het weet heb jij je rijbewijs in Oirschot!

Rijschool Oirschot

Wat onze rijles onderscheidt van anderen

Bij onze rijles krijg jij 100% van onze aandacht. Dat maakt onze autorijschool anders dan anderen. Bij ons zitten er geen andere leerlingen in de lesauto als we na jouw rijles terugrijden naar Oirschot. Benieuwd naar hoe onze rijschool werkt? Plan een gratis intake met ons in. We bespreken dan graag hoe jouw ideale autorijles eruit ziet. Wil jij een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten volgen? En hoe vaak per week? Maak een afspraak met ons, zodat wij jouw wensen, mogelijkheden en vaardigheden kunnen ontdekken.

Extra oefening voor je opgaat voor het rijbewijs

Wij geven jou graag 100% van onze aandacht om van jou een perfecte bestuurder te maken. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Er wordt dan gecontroleerd of je veilig en zelfstandig kunt rijden en waar je nog extra op moet oefenen tijdens je autorijles. Kortom, als je lest bij onze autorijschool, heb jij vanuit Oirschot dat rijbewijs zo in the pocket!

Kies hierom voor onze rijschool als je woont in Oirschot

Heb jij behoefte aan de privé rijles van onze autorijschool? Vraag een intake aan voor onze autorijles. Jij haalt straks ook jouw rijbewijs bij ons dankzij onze:

  • Rijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Afspreken met onze autorijschool vanuit Oirschot

Maak vanuit Oirschot een afspraak met onze rijschool als je autorijles wilt volgen waarbij jij centraal staat. Bij autorijschool Key2Drive! krijg jij, vanaf de eerste rijles totdat jij het rijbewijs hebt, altijd onze volledige aandacht! Deze aanpak hanteren we uiteraard ook tijdens de voorbereidingslessen op rijtesten voor senioren. Je bereikt onze rijschool vanuit Oirschot via 040-2953838 en info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!