Key2Drive!

Rijschool Woensel

In en om Woensel behaal jij jouw rijbewijs

Heb jij behoefte aan een goede rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens jouw rijles in en om Woensel? Benader hiervoor autorijschool Key2Drive! Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Onze autorijlessen zijn volledig gericht op jouw vaardigheden en leertempo. Neem contact op met onze rijschool. Dan kun jij vanuit Woensel ook straks je rijbewijs halen.

Rijschool Eersel

Zo verloopt onze rijles vanuit Woensel

Lijkt het jou absoluut niet prettig als jij moet rijden terwijl er andere leerlingen in de lesauto zitten? Bij onze rijschool zal dit niet voorkomen. Wij geven jou elke rijles onze volledige aandacht. Je weet bij ons zeker dat je elke rijles de enige leerling in de lesauto bent. Hierdoor kunnen we de autorijles perfect op jouw wensen en mogelijkheden laten aansluiten. Wens jij een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten? En wil jij 1, 2, 3 keer of nog vaker per week afspreken met onze autorijschool? Laat het ons weten door een gratis intake in te plannen met ons in Woensel.

Eerst slagen voor het praktijkexamen voor het rijbewijs

Je ontvangt je rijbewijs als je kan aantonen dat je een veilige bestuurder bent. Merk jij tijdens je rijles dat je behoefte hebt aan extra voorbereiding voor het praktijkexamen? Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Na de rit ontvang je persoonlijk advies over welke onderdelen extra aandacht mogen krijgen tijdens je autorijles. Lijkt deze 100% aanpak jou wel wat? Maak dan een afspraak vanuit Woensel met onze autorijschool!

Voordelen van onze rijschool

Wil jij rijles krijgen van onze autorijschool? Wij geven jou precies die autorijles waarmee jij ontspannen en plezierig het rijbewijs kunt halen. Zo bieden wij jou:

  • Autorijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheden tot privé theorielessen
  • Mogelijkheden tot een TussenTijdse Toets
  • Rijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door erkende en ervaren instructeurs
  • Voortgangscontrole door voormalig CBR-Examinator

Neem contact op met onze autorijschool in Woensel

Wil jij tijdens jouw autorijles in en om Woensel de volledige aandacht van je instructeur genieten? Kies dan voor onze rijschool. Bij onze autorijschool sta jij, vanaf de eerste rijles totdat je het rijbewijs hebt gehaald, volledig centraal. Uiteraard hanteren wij deze aanpak ook als we voorbereidingslessen op rijtesten geven aan senioren. Benader onze rijschool vanuit Woensel door naar 040-2953838 te bellen of naar info@key2drive.eu te mailen.

De Overheid heeft besloten dat rijscholen met ingang van woensdag 3 maart aanstaande weer open mogen.
Waar mogelijk moet het werk op 1,5 meter afstand worden georganiseerd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten om - onder de volgende voorwaarden – op 3 maart weer met lessen te starten:

Voorafgaand aan elke les worden - via de app - de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 380C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.

Het mee laten rijden van familieleden/vrienden tijdens je rijles is niet meer mogelijk; dus alleen leerling en instructeur in de auto.

Vanwege het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter in de auto, zal tijdens de les een mondkapje gedragen dienen te worden door zowel leerling als instructeur.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuis komt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!

klik hier voor meer informatie