Key2Drive!

Rijschool Woensel

In en om Woensel behaal jij jouw rijbewijs

Heb jij behoefte aan een goede rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens jouw rijles in en om Woensel? Benader hiervoor autorijschool Key2Drive! Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Onze autorijlessen zijn volledig gericht op jouw vaardigheden en leertempo. Neem contact op met onze rijschool. Dan kun jij vanuit Woensel ook straks je rijbewijs halen.

Rijschool Eersel

Zo verloopt onze rijles vanuit Woensel

Lijkt het jou absoluut niet prettig als jij moet rijden terwijl er andere leerlingen in de lesauto zitten? Bij onze rijschool zal dit niet voorkomen. Wij geven jou elke rijles onze volledige aandacht. Je weet bij ons zeker dat je elke rijles de enige leerling in de lesauto bent. Hierdoor kunnen we de autorijles perfect op jouw wensen en mogelijkheden laten aansluiten. Wens jij een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten? En wil jij 1, 2, 3 keer of nog vaker per week afspreken met onze autorijschool? Laat het ons weten door een gratis intake in te plannen met ons in Woensel.

Eerst slagen voor het praktijkexamen voor het rijbewijs

Je ontvangt je rijbewijs als je kan aantonen dat je een veilige bestuurder bent. Merk jij tijdens je rijles dat je behoefte hebt aan extra voorbereiding voor het praktijkexamen? Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Na de rit ontvang je persoonlijk advies over welke onderdelen extra aandacht mogen krijgen tijdens je autorijles. Lijkt deze 100% aanpak jou wel wat? Maak dan een afspraak vanuit Woensel met onze autorijschool!

Voordelen van onze rijschool

Wil jij rijles krijgen van onze autorijschool? Wij geven jou precies die autorijles waarmee jij ontspannen en plezierig het rijbewijs kunt halen. Zo bieden wij jou:

  • Autorijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheden tot privé theorielessen
  • Mogelijkheden tot een TussenTijdse Toets
  • Rijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door erkende en ervaren instructeurs
  • Voortgangscontrole door voormalig CBR-Examinator

Neem contact op met onze autorijschool in Woensel

Wil jij tijdens jouw autorijles in en om Woensel de volledige aandacht van je instructeur genieten? Kies dan voor onze rijschool. Bij onze autorijschool sta jij, vanaf de eerste rijles totdat je het rijbewijs hebt gehaald, volledig centraal. Uiteraard hanteren wij deze aanpak ook als we voorbereidingslessen op rijtesten geven aan senioren. Benader onze rijschool vanuit Woensel door naar 040-2953838 te bellen of naar info@key2drive.eu te mailen.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!