Key2Drive!

Rijschool Leenderheide

Je rijbewijs halen in en om Leenderheide

Ben jij op zoek naar een goede rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens jouw rijles in en om Leenderheide? Schakel autorijschool Key2Drive! in. Dankzij onze persoonlijke aanpak behaal ook jij ontspannen jouw rijbewijs. Als ervaren rijschool baseren we jouw autorijles volledig op jouw vaardigheden en leertempo. Benader ons vandaag nog vanuit Leenderheide als jij op een leuke manier het rijbewijs wilt halen!

Rijschool Leenderheide

Wat onze rijles anders maakt dan die van andere rijscholen

Een standaard rijschool geeft jou vaak maar de helft van je rijles de volledige aandacht. De andere helft moet je de aandacht delen met andere leerlingen die ook al in de lesauto zitten. Omdat je hen op moet halen in Leenderheide bijvoorbeeld. Onze autorijschool werkt gelukkig helemaal anders. Jij krijgt elke rijles 100% aandacht. Geef aan ons door hoe jouw ideale autorijles eruit ziet. Wil jij 60, 90, 120 of 180 minuten lessen? En zien wij elkaar 1, 2, 3 keer of nog vaker per week voor jouw autorijles? Plan een gratis intake met ons in en laat ons jouw wensen en mogelijkheden weten.

Wij bieden een voortgangscontrole van voormalig CBR-examinator

Wij willen dat jij het rijbewijs haalt als veilige bestuurder. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Hij of zij geeft je vervolgens persoonlijk advies over wat nog meer aandacht mag krijgen tijdens je autorijles. Kies ook in Leenderheide voor deze complete aanpak van onze autorijschool!

Dit wil je weten over onze rijschool

Lijkt het jou niet zo fijn als er andere leerlingen bij jou in de lesauto komen te zitten? Kies dan voor onze rijschool.

  • Autorijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Rijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door gekwalificeerde en ervaren instructeurs

Maak een afspraak met onze autorijschool vanuit Leenderheide

Als jij vanuit Leenderheide autorijles wilt volgen waarbij jij centraal staat, ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. De instructeurs van onze autorijschool geven jou, vanaf de eerste rijles totdat je het rijbewijs hebt gehaald, de volledige aandacht. Ook als we senioren voorbereidingslessen geven op hun rijtesten, hanteren we deze aanpak. Bel naar 040-2953838 of mail naar info@key2drive.eu voor een afspraak met onze rijschool in Leenderheide.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!