Key2Drive!

Rijschool Leenderheide

Je rijbewijs halen in en om Leenderheide

Ben jij op zoek naar een goede rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens jouw rijles in en om Leenderheide? Schakel autorijschool Key2Drive! in. Dankzij onze persoonlijke aanpak behaal ook jij ontspannen jouw rijbewijs. Als ervaren rijschool baseren we jouw autorijles volledig op jouw vaardigheden en leertempo. Benader ons vandaag nog vanuit Leenderheide als jij op een leuke manier het rijbewijs wilt halen!

Rijschool Leenderheide

Wat onze rijles anders maakt dan die van andere rijscholen

Een standaard rijschool geeft jou vaak maar de helft van je rijles de volledige aandacht. De andere helft moet je de aandacht delen met andere leerlingen die ook al in de lesauto zitten. Omdat je hen op moet halen in Leenderheide bijvoorbeeld. Onze autorijschool werkt gelukkig helemaal anders. Jij krijgt elke rijles 100% aandacht. Geef aan ons door hoe jouw ideale autorijles eruit ziet. Wil jij 60, 90, 120 of 180 minuten lessen? En zien wij elkaar 1, 2, 3 keer of nog vaker per week voor jouw autorijles? Plan een gratis intake met ons in en laat ons jouw wensen en mogelijkheden weten.

Wij bieden een voortgangscontrole van voormalig CBR-examinator

Wij willen dat jij het rijbewijs haalt als veilige bestuurder. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Hij of zij geeft je vervolgens persoonlijk advies over wat nog meer aandacht mag krijgen tijdens je autorijles. Kies ook in Leenderheide voor deze complete aanpak van onze autorijschool!

Dit wil je weten over onze rijschool

Lijkt het jou niet zo fijn als er andere leerlingen bij jou in de lesauto komen te zitten? Kies dan voor onze rijschool.

  • Autorijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Rijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door gekwalificeerde en ervaren instructeurs

Maak een afspraak met onze autorijschool vanuit Leenderheide

Als jij vanuit Leenderheide autorijles wilt volgen waarbij jij centraal staat, ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. De instructeurs van onze autorijschool geven jou, vanaf de eerste rijles totdat je het rijbewijs hebt gehaald, de volledige aandacht. Ook als we senioren voorbereidingslessen geven op hun rijtesten, hanteren we deze aanpak. Bel naar 040-2953838 of mail naar info@key2drive.eu voor een afspraak met onze rijschool in Leenderheide.

lockdown van 15-12-20 t/m 19-01-21 is verlengd t/m 09-02-2021

klik hier voor de laatste informatie