Key2Drive!

Rijschool Leenderheide

Je rijbewijs halen in en om Leenderheide

Ben jij op zoek naar een goede rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens jouw rijles in en om Leenderheide? Schakel autorijschool Key2Drive! in. Dankzij onze persoonlijke aanpak behaal ook jij ontspannen jouw rijbewijs. Als ervaren rijschool baseren we jouw autorijles volledig op jouw vaardigheden en leertempo. Benader ons vandaag nog vanuit Leenderheide als jij op een leuke manier het rijbewijs wilt halen!

Rijschool Leenderheide

Wat onze rijles anders maakt dan die van andere rijscholen

Een standaard rijschool geeft jou vaak maar de helft van je rijles de volledige aandacht. De andere helft moet je de aandacht delen met andere leerlingen die ook al in de lesauto zitten. Omdat je hen op moet halen in Leenderheide bijvoorbeeld. Onze autorijschool werkt gelukkig helemaal anders. Jij krijgt elke rijles 100% aandacht. Geef aan ons door hoe jouw ideale autorijles eruit ziet. Wil jij 60, 90, 120 of 180 minuten lessen? En zien wij elkaar 1, 2, 3 keer of nog vaker per week voor jouw autorijles? Plan een gratis intake met ons in en laat ons jouw wensen en mogelijkheden weten.

Wij bieden een voortgangscontrole van voormalig CBR-examinator

Wij willen dat jij het rijbewijs haalt als veilige bestuurder. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Hij of zij geeft je vervolgens persoonlijk advies over wat nog meer aandacht mag krijgen tijdens je autorijles. Kies ook in Leenderheide voor deze complete aanpak van onze autorijschool!

Dit wil je weten over onze rijschool

Lijkt het jou niet zo fijn als er andere leerlingen bij jou in de lesauto komen te zitten? Kies dan voor onze rijschool.

  • Autorijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Rijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door gekwalificeerde en ervaren instructeurs

Maak een afspraak met onze autorijschool vanuit Leenderheide

Als jij vanuit Leenderheide autorijles wilt volgen waarbij jij centraal staat, ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. De instructeurs van onze autorijschool geven jou, vanaf de eerste rijles totdat je het rijbewijs hebt gehaald, de volledige aandacht. Ook als we senioren voorbereidingslessen geven op hun rijtesten, hanteren we deze aanpak. Bel naar 040-2953838 of mail naar info@key2drive.eu voor een afspraak met onze rijschool in Leenderheide.

De Overheid heeft besloten dat rijscholen met ingang van woensdag 3 maart aanstaande weer open mogen.
Waar mogelijk moet het werk op 1,5 meter afstand worden georganiseerd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten om - onder de volgende voorwaarden – op 3 maart weer met lessen te starten:

Voorafgaand aan elke les worden - via de app - de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 380C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.

Het mee laten rijden van familieleden/vrienden tijdens je rijles is niet meer mogelijk; dus alleen leerling en instructeur in de auto.

Vanwege het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter in de auto, zal tijdens de les een mondkapje gedragen dienen te worden door zowel leerling als instructeur.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuis komt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!

klik hier voor meer informatie