Key2Drive!

Rijvaardigheidstraining

Rijvaardigheidstraining

Het gebruik van de auto vergroot
uw onafhankelijkheid en mobiliteit!

Check uw rijvaardigheid en fris uw verkeerskennis op!

U bent in het bezit van een rijbewijs…… maar er zijn belemmeringen om veilig de weg op te gaan. Misschien noemt u dit wel “rijangst”.

  • Heeft u schrik op de autosnelweg?
  • Durft u niet in de drukte van de stad te rijden?
  • Voelt u zich onzeker achter het stuur?
  • Heeft u lange tijd niet gereden?
  • Misschien bent u erop geattendeerd dat uw kijkgedrag is verminderd of dat uw kennis van de verkeersregels achteruit is gegaan?

Dan kan een rijvaardigheidstraining uitkomst bieden!
Wij helpen u graag om het vertrouwen in uzelf te herstellen. Dankzij onze instructeurs kunt u weer veilig de weg op.

Vol zelfvertrouwen

Na een oefenroute bespreken we samen uw rijvaardigheid, de aandachtspunten en uw behoefte aan bijscholing.

Daarop passen we de cursus aan, zodat u na de training met zelfvertrouwen en plezier weer veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Immers, het gebruik van de auto vergroot uw onafhankelijkheid en mobiliteit!

De oefenrit kan desgewenst in uw eigen auto worden afgelegd en dat is wel zo vertrouwd.

Rijvaardigheidstraining Key2drive

Rijtest afleggen bij CBR?

Wij hebben de expertise in huis om u hier optimaal op voor te bereiden. Desgewenst kunnen wij uw vragen beantwoorden en u adviseren.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!