Key2Drive!

Rijschool Waalre

Haal je rijbewijs bij autorijschool Key2Drive! in de omgeving van Waalre

Wil je graag je rijbewijs halen, maar weet je nog niet goed welke rijschool er bij jou past? Denk je dat je snel je rijbewijs kunt halen, of denk je dat je er wellicht veel autorijlessen nodig hebt? Wil je weten hoe een professional van een rijschool jouw vaardigheden inschat? Wil je erachter komen hoeveel autorijlessen je nodig hebt en hoeveel dat gaat kosten? Bel dan naar onze autorijschool voor een gratis en vrijblijvende intake. Je weet dan meteen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en hoeveel het je ongeveer gaat kosten. Bij rijschool Key2Drive! haal je jouw rijbewijs vanuit Waalre op een verantwoordelijke manier met rijlessen die geheel afgestemd zijn op jouw vaardigheden en wensen.

Rijschool Waalre

Waarom kiezen voor rijschool Key2Drive! in de omgeving van Waalre

Wanneer je kiest voor onze rijschool, kies je voor rijlessen op maat. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Wij passen elke rijles aan op jouw vaardigheden en wensen. Daarnaast hebben we alleen maar aandacht voor jou. Er zitten dus geen andere leerlingen in de auto en je hoeft ook geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen. Daarnaast biedt onze rijschool jou:

  • Rijlessen van hoge kwaliteit
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid voor het afleggen van TTT bij het CBR
  • Eigen voortgangscontrole door voormalig CBR-examinator

Hoe zien de lessen eruit bij Key2Drive!?

Omdat je bij onze autorijschool dichtbij Waalre je rijbewijs haalt volgens een rijopleiding op maat, bieden wij rijlessen aan die kunnen variëren qua duur. Sommige autorijlessen zijn 1 uur, andere 1,5 uur, 2 uur of zelfs 3 uur. Dit is allemaal afhankelijk van jouw rijvaardigheden. De hoeveelheid rijlessen per week is geheel afhankelijk van jouw agenda. Bij elke autorijles word je op de afgesproken plek opgehaald en weer weggebracht. Tijdens de rijlessen rijden we met onze rijschool altijd in Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven zoals Waalre. De autorijlessen zijn zowel doordeweeks op drukke momenten en in de avonden. Op die manier kun je goede ervaringen opdoen.

Rijlessen op maat in Waalre en omgeving, bel Key2Drive!

Kies jij ervoor om aangepaste rijlessen te krijgen, zodat je straks vol vertrouwen en zelfstandig kunt rondrijden? Haal dan je rijbewijs bij onze autorijschool dichtbij Waalre. Desgewenst kun je bij onze rijschool ook privélessen krijgen voor je theorie-examen en een TussenTijdse Toets doen (TTT), zodat je goed kunt oefenen voor je praktijkexamen. Samen met jou gaat onze rijschool ervoor zorgen dat je snel je rijbewijs hebt! Rijschool Key2Drive! biedt ook uitstekende voorbereidingslessen voor senioren voor hun rijtest. Wij zijn vanuit Waalre te bereiken op: 040-2953838 en e-mail: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!