Key2Drive!

Rijschool Waalre

Haal je rijbewijs bij autorijschool Key2Drive! in de omgeving van Waalre

Wil je graag je rijbewijs halen, maar weet je nog niet goed welke rijschool er bij jou past? Denk je dat je snel je rijbewijs kunt halen, of denk je dat je er wellicht veel autorijlessen nodig hebt? Wil je weten hoe een professional van een rijschool jouw vaardigheden inschat? Wil je erachter komen hoeveel autorijlessen je nodig hebt en hoeveel dat gaat kosten? Bel dan naar onze autorijschool voor een gratis en vrijblijvende intake. Je weet dan meteen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en hoeveel het je ongeveer gaat kosten. Bij rijschool Key2Drive! haal je jouw rijbewijs vanuit Waalre op een verantwoordelijke manier met rijlessen die geheel afgestemd zijn op jouw vaardigheden en wensen.

Rijschool Waalre

Waarom kiezen voor rijschool Key2Drive! in de omgeving van Waalre

Wanneer je kiest voor onze rijschool, kies je voor rijlessen op maat. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Wij passen elke rijles aan op jouw vaardigheden en wensen. Daarnaast hebben we alleen maar aandacht voor jou. Er zitten dus geen andere leerlingen in de auto en je hoeft ook geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen. Daarnaast biedt onze rijschool jou:

 • Rijlessen van hoge kwaliteit
 • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs
 • Mogelijkheid tot privé theorielessen
 • Mogelijkheid voor het afleggen van TTT bij het CBR
 • Eigen voortgangscontrole door voormalig CBR-examinator

Hoe zien de lessen eruit bij Key2Drive!?

Omdat je bij onze autorijschool dichtbij Waalre je rijbewijs haalt volgens een rijopleiding op maat, bieden wij rijlessen aan die kunnen variëren qua duur. Sommige autorijlessen zijn 1 uur, andere 1,5 uur, 2 uur of zelfs 3 uur. Dit is allemaal afhankelijk van jouw rijvaardigheden. De hoeveelheid rijlessen per week is geheel afhankelijk van jouw agenda. Bij elke autorijles word je op de afgesproken plek opgehaald en weer weggebracht. Tijdens de rijlessen rijden we met onze rijschool altijd in Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven zoals Waalre. De autorijlessen zijn zowel doordeweeks op drukke momenten en in de avonden. Op die manier kun je goede ervaringen opdoen.

Rijlessen op maat in Waalre en omgeving, bel Key2Drive!

Kies jij ervoor om aangepaste rijlessen te krijgen, zodat je straks vol vertrouwen en zelfstandig kunt rondrijden? Haal dan je rijbewijs bij onze autorijschool dichtbij Waalre. Desgewenst kun je bij onze rijschool ook privélessen krijgen voor je theorie-examen en een TussenTijdse Toets doen (TTT), zodat je goed kunt oefenen voor je praktijkexamen. Samen met jou gaat onze rijschool ervoor zorgen dat je snel je rijbewijs hebt! Rijschool Key2Drive! biedt ook uitstekende voorbereidingslessen voor senioren voor hun rijtest. Wij zijn vanuit Waalre te bereiken op: 040-2953838 en e-mail: info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

 • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
 • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
 • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
 • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
 • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
 • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
 • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
 • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!