Key2Drive!

Rijschool Waalre

Haal je rijbewijs bij autorijschool Key2Drive! in de omgeving van Waalre

Wil je graag je rijbewijs halen, maar weet je nog niet goed welke rijschool er bij jou past? Denk je dat je snel je rijbewijs kunt halen, of denk je dat je er wellicht veel autorijlessen nodig hebt? Wil je weten hoe een professional van een rijschool jouw vaardigheden inschat? Wil je erachter komen hoeveel autorijlessen je nodig hebt en hoeveel dat gaat kosten? Bel dan naar onze autorijschool voor een gratis en vrijblijvende intake. Je weet dan meteen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en hoeveel het je ongeveer gaat kosten. Bij rijschool Key2Drive! haal je jouw rijbewijs vanuit Waalre op een verantwoordelijke manier met rijlessen die geheel afgestemd zijn op jouw vaardigheden en wensen.

Rijschool Waalre

Waarom kiezen voor rijschool Key2Drive! in de omgeving van Waalre

Wanneer je kiest voor onze rijschool, kies je voor rijlessen op maat. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Wij passen elke rijles aan op jouw vaardigheden en wensen. Daarnaast hebben we alleen maar aandacht voor jou. Er zitten dus geen andere leerlingen in de auto en je hoeft ook geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen. Daarnaast biedt onze rijschool jou:

  • Rijlessen van hoge kwaliteit
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid voor het afleggen van TTT bij het CBR
  • Eigen voortgangscontrole door voormalig CBR-examinator

Hoe zien de lessen eruit bij Key2Drive!?

Omdat je bij onze autorijschool dichtbij Waalre je rijbewijs haalt volgens een rijopleiding op maat, bieden wij rijlessen aan die kunnen variëren qua duur. Sommige autorijlessen zijn 1 uur, andere 1,5 uur, 2 uur of zelfs 3 uur. Dit is allemaal afhankelijk van jouw rijvaardigheden. De hoeveelheid rijlessen per week is geheel afhankelijk van jouw agenda. Bij elke autorijles word je op de afgesproken plek opgehaald en weer weggebracht. Tijdens de rijlessen rijden we met onze rijschool altijd in Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven zoals Waalre. De autorijlessen zijn zowel doordeweeks op drukke momenten en in de avonden. Op die manier kun je goede ervaringen opdoen.

Rijlessen op maat in Waalre en omgeving, bel Key2Drive!

Kies jij ervoor om aangepaste rijlessen te krijgen, zodat je straks vol vertrouwen en zelfstandig kunt rondrijden? Haal dan je rijbewijs bij onze autorijschool dichtbij Waalre. Desgewenst kun je bij onze rijschool ook privélessen krijgen voor je theorie-examen en een TussenTijdse Toets doen (TTT), zodat je goed kunt oefenen voor je praktijkexamen. Samen met jou gaat onze rijschool ervoor zorgen dat je snel je rijbewijs hebt! Rijschool Key2Drive! biedt ook uitstekende voorbereidingslessen voor senioren voor hun rijtest. Wij zijn vanuit Waalre te bereiken op: 040-2953838 en e-mail: info@key2drive.eu.

De Overheid heeft besloten dat rijscholen met ingang van woensdag 3 maart aanstaande weer open mogen.
Waar mogelijk moet het werk op 1,5 meter afstand worden georganiseerd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten om - onder de volgende voorwaarden – op 3 maart weer met lessen te starten:

Voorafgaand aan elke les worden - via de app - de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 380C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.

Het mee laten rijden van familieleden/vrienden tijdens je rijles is niet meer mogelijk; dus alleen leerling en instructeur in de auto.

Vanwege het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter in de auto, zal tijdens de les een mondkapje gedragen dienen te worden door zowel leerling als instructeur.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuis komt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!

klik hier voor meer informatie