Key2Drive!

Rijschool Best

Behaal je rijbewijs in de omgeving van Best bij Key2Drive!

Wil je in de omgeving van Best je rijbewijs B halen? Wil je dit ook graag doen in je eigen tempo? Kies dan voor autorijschool Key2Drive! Bij onze rijschool volg je rijlessen geheel op maat en aangepast aan jouw rijcapaciteiten en planning. De autorijlessen zijn dus specifiek op jou afgestemd, aan de hand van jouw doelen en ontwikkeling. Wanneer je onze rijschool belt, plannen we een gratis intake. Dit is om te bepalen wat je huidige niveau is en wat je kennis is van het verkeer. Na een uurtje weten we hoe jouw rijopleiding vanuit Best eruit gaat zien en wat je ongeveer kwijt bent aan kosten.

Rijschool Best

Grote kans van slagen door 100% individuele aandacht

Hetgeen onze rijschool nabij Best onderscheidt van andere autorijscholen en autorijlessen, is het feit dat wij individueel lesgeven. Dat betekent dat er geen andere leerlingen in de auto zitten en je dus ook niemand hoeft op te halen of weg te brengen. De tijd die je bij ons in de auto zit, wordt geheel aan jou gespendeerd. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je elke keer weer beter en zekerder wordt op de weg.

Hulp nodig met de theorie voor je examen nabij Best?

Het lijkt soms erg makkelijk: je theorie halen. In werkelijkheid kan dit moeilijker zijn dan je denkt. Heb je moeite met de theorie of vind je het fijn om goed te oefenen voordat je op examen gaat? Via onze autorijschool kun je jezelf aanmelden voor een online theoriecursus. Wil je jezelf nog beter voorbereiden? Dan kun je bij onze rijschool ook nog gebruik maken van privé theorielessen. Deze passen we aan jouw wensen aan, zoals bijvoorbeeld alleen lessen over de onderdelen die je moeilijk vindt.

In de omgeving Best jouw rijbewijs halen bij Key2Drive!

Kies voor een rijlessen op maat en een persoonlijke rijopleiding. Kies voor autorijschool Key2Drive! dichtbij Best. Bij ons krijg je rijlessen die aangepast zijn op jouw vaardigheden en wensen. Alleen op die manier kun jij jouw rijbewijs halen in jouw tempo. Zo weet je zeker dat je straks in Best vol zelfvertrouwen de auto instapt! Naast rijlessen voor jongeren, biedt onze rijschool senioren ondersteuning aan om te oefenen voor hun rijtest. Interesse in onze autorijlessen? Bel onze rijschool op: 040-2953838 of stuur een e-mail naar: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!