Key2Drive!

Rijschool Best

Behaal je rijbewijs in de omgeving van Best bij Key2Drive!

Wil je in de omgeving van Best je rijbewijs B halen? Wil je dit ook graag doen in je eigen tempo? Kies dan voor autorijschool Key2Drive! Bij onze rijschool volg je rijlessen geheel op maat en aangepast aan jouw rijcapaciteiten en planning. De autorijlessen zijn dus specifiek op jou afgestemd, aan de hand van jouw doelen en ontwikkeling. Wanneer je onze rijschool belt, plannen we een gratis intake. Dit is om te bepalen wat je huidige niveau is en wat je kennis is van het verkeer. Na een uurtje weten we hoe jouw rijopleiding vanuit Best eruit gaat zien en wat je ongeveer kwijt bent aan kosten.

Rijschool Best

Grote kans van slagen door 100% individuele aandacht

Hetgeen onze rijschool nabij Best onderscheidt van andere autorijscholen en autorijlessen, is het feit dat wij individueel lesgeven. Dat betekent dat er geen andere leerlingen in de auto zitten en je dus ook niemand hoeft op te halen of weg te brengen. De tijd die je bij ons in de auto zit, wordt geheel aan jou gespendeerd. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je elke keer weer beter en zekerder wordt op de weg.

Hulp nodig met de theorie voor je examen nabij Best?

Het lijkt soms erg makkelijk: je theorie halen. In werkelijkheid kan dit moeilijker zijn dan je denkt. Heb je moeite met de theorie of vind je het fijn om goed te oefenen voordat je op examen gaat? Via onze autorijschool kun je jezelf aanmelden voor een online theoriecursus. Wil je jezelf nog beter voorbereiden? Dan kun je bij onze rijschool ook nog gebruik maken van privé theorielessen. Deze passen we aan jouw wensen aan, zoals bijvoorbeeld alleen lessen over de onderdelen die je moeilijk vindt.

In de omgeving Best jouw rijbewijs halen bij Key2Drive!

Kies voor een rijlessen op maat en een persoonlijke rijopleiding. Kies voor autorijschool Key2Drive! dichtbij Best. Bij ons krijg je rijlessen die aangepast zijn op jouw vaardigheden en wensen. Alleen op die manier kun jij jouw rijbewijs halen in jouw tempo. Zo weet je zeker dat je straks in Best vol zelfvertrouwen de auto instapt! Naast rijlessen voor jongeren, biedt onze rijschool senioren ondersteuning aan om te oefenen voor hun rijtest. Interesse in onze autorijlessen? Bel onze rijschool op: 040-2953838 of stuur een e-mail naar: info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

  • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
  • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
  • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
  • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
  • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
  • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
  • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
  • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
  • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!