Key2Drive!

Rijschool Meerhoven

Via ons je rijbewijs halen in Meerhoven

Ben jij in Meerhoven op zoek naar een rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens de rijles? Maak dan een afspraak met autorijschool Key2Drive!. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Wil jij ontspannen het rijbewijs behalen? De autorijles van onze rijschool is volledig gericht op jouw vaardigheden en leertempo. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen jou graag in en om Meerhoven aan dat rijbewijs!

Onze rijles is anders dan bij andere rijscholen

Bij een gemiddelde rijschool geniet je eigenlijk maar de helft van je rijles van de volledig aandacht van de instructeurs. De andere helft zitten er alweer andere leerlingen in de lesauto. Om weg te brengen naar of op te halen van Meerhoven bijvoorbeeld. Bij onze autorijschool werken we anders. Elke rijles staat voor de volle 100% in het teken van jou. Hoe ziet jouw ideale autorijles eruit? Duurt deze 60, 90, 120 of 180 minuten? En wens jij 1, 2, 3 keer of nog vaker op autorijles per week? Wij horen het graag tijdens een gratis intake. Maak een afspraak en licht ons in over jouw wensen en mogelijkheden.

Rijschool Meerhoven

Op examen gaan voor het rijbewijs dichtbij Meerhoven

Wij geven jou graag 100% van onze aandacht, zodat jij als veilige bestuurder het rijbewijs haalt. Heb je tijdens je rijles het gevoel dat je nog wat extra voorbereiding kan gebruiken op het praktijkexamen? Wij bieden je de mogelijkheid deel te nemen aan een TussenTijdse Toets (TTT) bij het CBR. Bij de TTT controleert een examinator of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Net zoals bij het echte praktijkexamen dus! Naderhand ontvang je persoonlijk advies over waar je nog meer aandacht aan mag besteden tijdens je autorijles. Kortom, onze autorijschool staat volledig voor jou klaar in Meerhoven!

Wat je wilt weten over onze rijschool

Lijkt het jou niet zo fijn als er andere leerlingen bij jou in de lesauto komen te zitten? Kies dan voor onze rijschool. Vraag een intake met ons aan. Onze autorijles helpt jou naar een rijbewijs dankzij onze:

 • Autorijles van zeer hoge kwaliteit
 • Mogelijkheid tot privé theorielessen
 • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
 • Rijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
 • Begeleiding door gekwalificeerde en ervaren instructeurs

Plan een afspraak met onze autorijschool vanuit Meerhoven

Wil jij in en om Meerhoven autorijles volgen waarbij jij centraal staat? Maak een afspraak met onze rijschool. Vanaf de eerste rijles totdat je het rijbewijs hebt, krijg jij van onze autorijschool de volledige aandacht. Deze aanpak passen we uiteraard ook toe tijdens de voorbereidingslessen op rijtesten voor senioren. Bel onze rijschool vanuit Meerhoven via 040-2953838 of mail naar info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

 • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
 • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
 • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
 • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
 • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
 • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
 • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
 • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!