Key2Drive!

Rijschool Helmond

Volg een professionele rijopleiding in de omgeving van Helmond

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Wil je geen standaardpakket maar een rijlessen op maat? Kies dan voor de individuele lesmethode van onze rijschool. Bij ons krijg je een rijopleiding dichtbij Helmond die is afgestemd op jouw vaardigheden en kennis in het verkeer. Het maakt bij onze rijschool niet uit of je een snelle leerling bent of dat je meer rijlessen nodig hebt: wij hebben altijd een pakket op maat. Tevens geven wij je individuele aandacht. Er zijn dus geen andere leerlingen waar je rekening mee moet houden. De gehele rijles heb je 100% onze aandacht. Bel ons voor een gratis intake bij onze rijschool dichtbij Helmond op: 040-2953838.

Onze rijopleiding op maat heeft een voortgangscontrole

Je haalt nog sneller je praktijkexamen door onze effectieve voortgangscontrole dichtbij Helmond. Iedereen die bij onze rijschool rijlessen volgt, krijgt ten minste één keer een voortgangscontrole. Tijdens deze controle kun je ontzettend goed oefenen voor je praktijkexamen. De controle wordt uitgevoerd door een zelfstandig en voormalig CBR-examinator. Hij of zij rijdt met jou mee om te beoordelen of je al klaar bent voor het echte examen. Na afloop krijg je adviezen en tips en kunnen we hieraan werken tijdens de autorijlessen. Als je nog meer oefening wenst, dan kun je bij onze rijschool een tussentijdse toets (TTT) aanvragen in de omgeving van Helmond. Deze TTT leg je af bij het CBR.

Rijschool Helmond

Neem contact op voor een gratis intake dichtbij Helmond

Op de website van onze rijschool zijn geen prijzen van pakketten te vinden. Wij bieden namelijk geen standaardpakketten aan. Dat komt omdat wij als autorijschool van mening zijn dat iedereen uniek is. Wij hebben voor jou een pakket dat is gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en beschikbaarheid. Hoe dit pakket eruit gaat zien, bespreken we samen tijdens een gratis intake. Vervolgens zetten we een plan op voor je rijopleiding en rijlessen en bespreken we de kosten. Het is hierna aan jou of je bij ons rijlessen wilt volgen of niet.

Klaar om rijlessen te volgen bij onze rijschool? Bel vanuit Helmond!

Woon je in Helmond en wil je graag bij onze rijschool autorijlessen gaan volgen? Bel ons en we plannen snel een gratis intake in. Vervolgens kunnen we snel met de rijlessen in Eindhoven en omgeving zoals Helmond gaan beginnen. Bij onze rijschool kunnen jongeren hun rijbewijs halen. Daarnaast bieden we ondersteuning aan senioren die moeten deelnemen aan een rijtest. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 040-2953838 of via de e-mail: info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

  • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
  • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
  • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
  • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
  • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
  • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
  • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
  • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
  • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!