Key2Drive!

Rijschool Helmond

Volg een professionele rijopleiding in de omgeving van Helmond

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Wil je geen standaardpakket maar een rijlessen op maat? Kies dan voor de individuele lesmethode van onze rijschool. Bij ons krijg je een rijopleiding dichtbij Helmond die is afgestemd op jouw vaardigheden en kennis in het verkeer. Het maakt bij onze rijschool niet uit of je een snelle leerling bent of dat je meer rijlessen nodig hebt: wij hebben altijd een pakket op maat. Tevens geven wij je individuele aandacht. Er zijn dus geen andere leerlingen waar je rekening mee moet houden. De gehele rijles heb je 100% onze aandacht. Bel ons voor een gratis intake bij onze rijschool dichtbij Helmond op: 040-2953838.

Onze rijopleiding op maat heeft een voortgangscontrole

Je haalt nog sneller je praktijkexamen door onze effectieve voortgangscontrole dichtbij Helmond. Iedereen die bij onze rijschool rijlessen volgt, krijgt ten minste één keer een voortgangscontrole. Tijdens deze controle kun je ontzettend goed oefenen voor je praktijkexamen. De controle wordt uitgevoerd door een zelfstandig en voormalig CBR-examinator. Hij of zij rijdt met jou mee om te beoordelen of je al klaar bent voor het echte examen. Na afloop krijg je adviezen en tips en kunnen we hieraan werken tijdens de autorijlessen. Als je nog meer oefening wenst, dan kun je bij onze rijschool een tussentijdse toets (TTT) aanvragen in de omgeving van Helmond. Deze TTT leg je af bij het CBR.

Rijschool Helmond

Neem contact op voor een gratis intake dichtbij Helmond

Op de website van onze rijschool zijn geen prijzen van pakketten te vinden. Wij bieden namelijk geen standaardpakketten aan. Dat komt omdat wij als autorijschool van mening zijn dat iedereen uniek is. Wij hebben voor jou een pakket dat is gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en beschikbaarheid. Hoe dit pakket eruit gaat zien, bespreken we samen tijdens een gratis intake. Vervolgens zetten we een plan op voor je rijopleiding en rijlessen en bespreken we de kosten. Het is hierna aan jou of je bij ons rijlessen wilt volgen of niet.

Klaar om rijlessen te volgen bij onze rijschool? Bel vanuit Helmond!

Woon je in Helmond en wil je graag bij onze rijschool autorijlessen gaan volgen? Bel ons en we plannen snel een gratis intake in. Vervolgens kunnen we snel met de rijlessen in Eindhoven en omgeving zoals Helmond gaan beginnen. Bij onze rijschool kunnen jongeren hun rijbewijs halen. Daarnaast bieden we ondersteuning aan senioren die moeten deelnemen aan een rijtest. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 040-2953838 of via de e-mail: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!