Key2Drive!

Rijschool Helmond

Volg een professionele rijopleiding in de omgeving van Helmond

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Wil je geen standaardpakket maar een rijlessen op maat? Kies dan voor de individuele lesmethode van onze rijschool. Bij ons krijg je een rijopleiding dichtbij Helmond die is afgestemd op jouw vaardigheden en kennis in het verkeer. Het maakt bij onze rijschool niet uit of je een snelle leerling bent of dat je meer rijlessen nodig hebt: wij hebben altijd een pakket op maat. Tevens geven wij je individuele aandacht. Er zijn dus geen andere leerlingen waar je rekening mee moet houden. De gehele rijles heb je 100% onze aandacht. Bel ons voor een gratis intake bij onze rijschool dichtbij Helmond op: 040-2953838.

Onze rijopleiding op maat heeft een voortgangscontrole

Je haalt nog sneller je praktijkexamen door onze effectieve voortgangscontrole dichtbij Helmond. Iedereen die bij onze rijschool rijlessen volgt, krijgt ten minste één keer een voortgangscontrole. Tijdens deze controle kun je ontzettend goed oefenen voor je praktijkexamen. De controle wordt uitgevoerd door een zelfstandig en voormalig CBR-examinator. Hij of zij rijdt met jou mee om te beoordelen of je al klaar bent voor het echte examen. Na afloop krijg je adviezen en tips en kunnen we hieraan werken tijdens de autorijlessen. Als je nog meer oefening wenst, dan kun je bij onze rijschool een tussentijdse toets (TTT) aanvragen in de omgeving van Helmond. Deze TTT leg je af bij het CBR.

Rijschool Helmond

Neem contact op voor een gratis intake dichtbij Helmond

Op de website van onze rijschool zijn geen prijzen van pakketten te vinden. Wij bieden namelijk geen standaardpakketten aan. Dat komt omdat wij als autorijschool van mening zijn dat iedereen uniek is. Wij hebben voor jou een pakket dat is gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en beschikbaarheid. Hoe dit pakket eruit gaat zien, bespreken we samen tijdens een gratis intake. Vervolgens zetten we een plan op voor je rijopleiding en rijlessen en bespreken we de kosten. Het is hierna aan jou of je bij ons rijlessen wilt volgen of niet.

Klaar om rijlessen te volgen bij onze rijschool? Bel vanuit Helmond!

Woon je in Helmond en wil je graag bij onze rijschool autorijlessen gaan volgen? Bel ons en we plannen snel een gratis intake in. Vervolgens kunnen we snel met de rijlessen in Eindhoven en omgeving zoals Helmond gaan beginnen. Bij onze rijschool kunnen jongeren hun rijbewijs halen. Daarnaast bieden we ondersteuning aan senioren die moeten deelnemen aan een rijtest. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 040-2953838 of via de e-mail: info@key2drive.eu.

lockdown van 15-12-20 t/m 19-01-21 is verlengd t/m 09-02-2021

klik hier voor de laatste informatie