Key2Drive!

Rijschool Nuenen

Bij Key2Drive! kun jij je rijbewijs halen in de buurt van Nuenen

Als je een rijbewijs wilt halen, heb je de keuze uit vele verschillende autorijscholen. Maar welke rijschool past nou goed bij jou? Misschien denk je dat je snel je rijbewijs kunt halen. Of misschien vind je het autorijden nog erg spannend en wil je graag rustig rijlessen volgen zonder te veel druk. Bij onze autorijschool kun je geheel vrijblijvend een gratis een intake plannen. Tijdens deze intake bekijken we jouw huidige vaardigheden en behoefte qua rijopleiding. Vervolgens stellen we samen een rijopleiding op die geheel op jou is aangepast. Als je bij Key2Drive! rijlessen gaat volgen dichtbij Nuenen, kun je jouw rijbewijs halen op een verantwoorde wijze.

Rijlessen op maat bij Autorijschool Key2Drive! in de omgeving van Nuenen

Als je voor onze autorijschool kiest, dan volg je rijlessen op maat. Dat is wat onze rijschool zo uniek maakt. Daarnaast heeft de instructeur tijdens de autorijles uitsluitend aandacht voor jou. Er zit dus geen andere leerling in de auto. Andere voordelen van onze autorijschool:

 • Hoge kwaliteit autorijlessen
 • Je instructeur is ervaren en gekwalificeerd
 • Desgewenst kun je privé theorielessen krijgen
 • Wij regelen een tussentijdse toets (TTT) bij het CBR als je dat wilt

Rijschool Nuenen

Wat kun je verwachten van onze rijlessen in Nuenen?

Zelfs de frequentie van de rijlessen van onze rijschool en de duur van de rijlessen zijn aangepast op jouw vaardigheden en agenda. De autorijlessen kunnen dus meerdere keren per week gegeven worden. Sommige rijlessen zijn op drukke momenten van de dag, andere in de avond. Bij elke les word je opgehaald en vervolgens weer netjes teruggebracht. De duur van de autorijlessen kan variëren van 1 tot 3 uur. De rijlessen vinden plaats in de buurt van Nuenen en in de omgeving van Eindhoven. Op die manier leer je ook de drukte van de stad kennen.

Bel onze rijschool om snel je rijbewijs te halen in Nuenen

Wil jij jouw rijbewijs halen in je eigen tempo? Streef jij ernaar om straks vol zelfvertrouwen zelfstandig in je auto rond te rijden? Onze autorijschool komt graag bij je langs in Nuenen. Wanneer je het nodig hebt of graag wilt, kun je bij ons privélessen volgen voor je theorie-examen. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Onze autorijschool biedt ook voorbereidingslessen aan voor senioren die uitgenodigd zijn voor een rijtest bij het CBR. Vanuit Nuenen zijn wij te bereiken op:
040-2953838 of op e-mailadres: info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

 • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
 • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
 • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
 • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
 • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
 • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
 • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
 • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!