Key2Drive!

Rijschool Nuenen

Bij Key2Drive! kun jij je rijbewijs halen in de buurt van Nuenen

Als je een rijbewijs wilt halen, heb je de keuze uit vele verschillende autorijscholen. Maar welke rijschool past nou goed bij jou? Misschien denk je dat je snel je rijbewijs kunt halen. Of misschien vind je het autorijden nog erg spannend en wil je graag rustig rijlessen volgen zonder te veel druk. Bij onze autorijschool kun je geheel vrijblijvend een gratis een intake plannen. Tijdens deze intake bekijken we jouw huidige vaardigheden en behoefte qua rijopleiding. Vervolgens stellen we samen een rijopleiding op die geheel op jou is aangepast. Als je bij Key2Drive! rijlessen gaat volgen dichtbij Nuenen, kun je jouw rijbewijs halen op een verantwoorde wijze.

Rijlessen op maat bij Autorijschool Key2Drive! in de omgeving van Nuenen

Als je voor onze autorijschool kiest, dan volg je rijlessen op maat. Dat is wat onze rijschool zo uniek maakt. Daarnaast heeft de instructeur tijdens de autorijles uitsluitend aandacht voor jou. Er zit dus geen andere leerling in de auto. Andere voordelen van onze autorijschool:

  • Hoge kwaliteit autorijlessen
  • Je instructeur is ervaren en gekwalificeerd
  • Desgewenst kun je privé theorielessen krijgen
  • Wij regelen een tussentijdse toets (TTT) bij het CBR als je dat wilt

Rijschool Nuenen

Wat kun je verwachten van onze rijlessen in Nuenen?

Zelfs de frequentie van de rijlessen van onze rijschool en de duur van de rijlessen zijn aangepast op jouw vaardigheden en agenda. De autorijlessen kunnen dus meerdere keren per week gegeven worden. Sommige rijlessen zijn op drukke momenten van de dag, andere in de avond. Bij elke les word je opgehaald en vervolgens weer netjes teruggebracht. De duur van de autorijlessen kan variëren van 1 tot 3 uur. De rijlessen vinden plaats in de buurt van Nuenen en in de omgeving van Eindhoven. Op die manier leer je ook de drukte van de stad kennen.

Bel onze rijschool om snel je rijbewijs te halen in Nuenen

Wil jij jouw rijbewijs halen in je eigen tempo? Streef jij ernaar om straks vol zelfvertrouwen zelfstandig in je auto rond te rijden? Onze autorijschool komt graag bij je langs in Nuenen. Wanneer je het nodig hebt of graag wilt, kun je bij ons privélessen volgen voor je theorie-examen. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Onze autorijschool biedt ook voorbereidingslessen aan voor senioren die uitgenodigd zijn voor een rijtest bij het CBR. Vanuit Nuenen zijn wij te bereiken op:
040-2953838 of op e-mailadres: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!