Key2Drive!

Rijschool Nuenen

Bij Key2Drive! kun jij je rijbewijs halen in de buurt van Nuenen

Als je een rijbewijs wilt halen, heb je de keuze uit vele verschillende autorijscholen. Maar welke rijschool past nou goed bij jou? Misschien denk je dat je snel je rijbewijs kunt halen. Of misschien vind je het autorijden nog erg spannend en wil je graag rustig rijlessen volgen zonder te veel druk. Bij onze autorijschool kun je geheel vrijblijvend een gratis een intake plannen. Tijdens deze intake bekijken we jouw huidige vaardigheden en behoefte qua rijopleiding. Vervolgens stellen we samen een rijopleiding op die geheel op jou is aangepast. Als je bij Key2Drive! rijlessen gaat volgen dichtbij Nuenen, kun je jouw rijbewijs halen op een verantwoorde wijze.

Rijlessen op maat bij Autorijschool Key2Drive! in de omgeving van Nuenen

Als je voor onze autorijschool kiest, dan volg je rijlessen op maat. Dat is wat onze rijschool zo uniek maakt. Daarnaast heeft de instructeur tijdens de autorijles uitsluitend aandacht voor jou. Er zit dus geen andere leerling in de auto. Andere voordelen van onze autorijschool:

  • Hoge kwaliteit autorijlessen
  • Je instructeur is ervaren en gekwalificeerd
  • Desgewenst kun je privé theorielessen krijgen
  • Wij regelen een tussentijdse toets (TTT) bij het CBR als je dat wilt

Rijschool Nuenen

Wat kun je verwachten van onze rijlessen in Nuenen?

Zelfs de frequentie van de rijlessen van onze rijschool en de duur van de rijlessen zijn aangepast op jouw vaardigheden en agenda. De autorijlessen kunnen dus meerdere keren per week gegeven worden. Sommige rijlessen zijn op drukke momenten van de dag, andere in de avond. Bij elke les word je opgehaald en vervolgens weer netjes teruggebracht. De duur van de autorijlessen kan variëren van 1 tot 3 uur. De rijlessen vinden plaats in de buurt van Nuenen en in de omgeving van Eindhoven. Op die manier leer je ook de drukte van de stad kennen.

Bel onze rijschool om snel je rijbewijs te halen in Nuenen

Wil jij jouw rijbewijs halen in je eigen tempo? Streef jij ernaar om straks vol zelfvertrouwen zelfstandig in je auto rond te rijden? Onze autorijschool komt graag bij je langs in Nuenen. Wanneer je het nodig hebt of graag wilt, kun je bij ons privélessen volgen voor je theorie-examen. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Onze autorijschool biedt ook voorbereidingslessen aan voor senioren die uitgenodigd zijn voor een rijtest bij het CBR. Vanuit Nuenen zijn wij te bereiken op:
040-2953838 of op e-mailadres: info@key2drive.eu.

lockdown van 15-12-20 t/m 19-01-21 is verlengd t/m 09-02-2021

klik hier voor de laatste informatie