Key2Drive!

Rijschool Son en Breugel

Wil jij je rijbewijs halen in Son en Breugel?

Wil jij vanuit Son en Breugel kennismaken met een rijschool die jou de juiste aandacht geeft tijdens de rijles? Maak een afspraak met autorijschool Key2Drive! Wij geven jou 100% van onze aandacht. Dit doen we met een persoonlijke aanpak, gebaseerd op jouw wensen en tempo. Zo kun je plezierig het rijbewijs halen. Meld je direct aan voor de autorijles van onze rijschool. Dan heb jij straks ook een rijbewijs in Son en Breugel!

Rijschool Son en Breugel

Kiezen voor een rijles die 100% op jou gericht is

Plan een gratis intake met ons in voordat je begint met rijles. Zo kunnen we uitvoerig bespreken hoe jouw ideale autorijles eruit ziet. Kies jij voor de rijles bij rijschool Key2Drive!? Dan krijg jij 100% van onze aandacht. Zo zijn wij een autorijschool waarbij je geen andere leerlingen op hoeft te halen of weg hoeft te brengen. Hoeveel lessen wil je per week volgen vanuit Son en Breugel? En ga je voor een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten? Wij ontdekken graag wat jouw wensen, mogelijkheden en vaardigheden zijn.

Extra voorbereiding zodat jij je rijbewijs kunt halen

Wij zetten ons graag 100% in om van jou een veilige bestuurder te maken. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Vanuit Son en Breugel rijdt er een examinator met je mee. Deze controleert of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Om erachter te komen waar je nog wat extra op moet oefenen tijdens je autorijles, geeft de examinator je na de rit persoonlijk advies. Je ziet, via onze autorijschool heb jij dat rijbewijs zo in the pocket!

Redenen om voor onze rijschool dichtbij Son en Breugel te kiezen

Wil jij privé rijles volgen bij onze autorijschool? Meld je aan voor autorijles bij ons. Bij ons kun jij je rijbewijs halen dankzij onze:

  • Rijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Benader onze autorijschool vanuit Son en Breugel

Maak kennis met onze rijschool als je in Son en Breugel autorijles wilt volgen waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. Bij autorijschool Key2Drive! krijg jij altijd onze volledige aandacht. Vanaf de eerste rijles totdat jij het rijbewijs binnen hebt! Deze aanpak geldt uiteraard ook als we senioren voorbereidingslessen op hun rijtest geven. Benader onze rijschool vanuit Son en Breugel via 040-2953838 of info@key2drive.eu.

De Overheid heeft besloten dat rijscholen met ingang van woensdag 3 maart aanstaande weer open mogen.
Waar mogelijk moet het werk op 1,5 meter afstand worden georganiseerd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten om - onder de volgende voorwaarden – op 3 maart weer met lessen te starten:

Voorafgaand aan elke les worden - via de app - de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 380C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.

Het mee laten rijden van familieleden/vrienden tijdens je rijles is niet meer mogelijk; dus alleen leerling en instructeur in de auto.

Vanwege het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter in de auto, zal tijdens de les een mondkapje gedragen dienen te worden door zowel leerling als instructeur.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuis komt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!

klik hier voor meer informatie