Key2Drive!

Rijschool Son en Breugel

Wil jij je rijbewijs halen in Son en Breugel?

Wil jij vanuit Son en Breugel kennismaken met een rijschool die jou de juiste aandacht geeft tijdens de rijles? Maak een afspraak met autorijschool Key2Drive! Wij geven jou 100% van onze aandacht. Dit doen we met een persoonlijke aanpak, gebaseerd op jouw wensen en tempo. Zo kun je plezierig het rijbewijs halen. Meld je direct aan voor de autorijles van onze rijschool. Dan heb jij straks ook een rijbewijs in Son en Breugel!

Rijschool Son en Breugel

Kiezen voor een rijles die 100% op jou gericht is

Plan een gratis intake met ons in voordat je begint met rijles. Zo kunnen we uitvoerig bespreken hoe jouw ideale autorijles eruit ziet. Kies jij voor de rijles bij rijschool Key2Drive!? Dan krijg jij 100% van onze aandacht. Zo zijn wij een autorijschool waarbij je geen andere leerlingen op hoeft te halen of weg hoeft te brengen. Hoeveel lessen wil je per week volgen vanuit Son en Breugel? En ga je voor een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten? Wij ontdekken graag wat jouw wensen, mogelijkheden en vaardigheden zijn.

Extra voorbereiding zodat jij je rijbewijs kunt halen

Wij zetten ons graag 100% in om van jou een veilige bestuurder te maken. Daarnaast biedt onze autorijschool ook een extra oefening voor je praktijkexamen in de vorm van een voortgangscontrole uitgevoerd door een voormalig CBR-examinator. Hiervoor betaal je alleen de lesprijs en dus niets extra’s. Vanuit Son en Breugel rijdt er een examinator met je mee. Deze controleert of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Om erachter te komen waar je nog wat extra op moet oefenen tijdens je autorijles, geeft de examinator je na de rit persoonlijk advies. Je ziet, via onze autorijschool heb jij dat rijbewijs zo in the pocket!

Redenen om voor onze rijschool dichtbij Son en Breugel te kiezen

Wil jij privé rijles volgen bij onze autorijschool? Meld je aan voor autorijles bij ons. Bij ons kun jij je rijbewijs halen dankzij onze:

  • Rijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Benader onze autorijschool vanuit Son en Breugel

Maak kennis met onze rijschool als je in Son en Breugel autorijles wilt volgen waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. Bij autorijschool Key2Drive! krijg jij altijd onze volledige aandacht. Vanaf de eerste rijles totdat jij het rijbewijs binnen hebt! Deze aanpak geldt uiteraard ook als we senioren voorbereidingslessen op hun rijtest geven. Benader onze rijschool vanuit Son en Breugel via 040-2953838 of info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!