Key2Drive!

Rijschool Valkenswaard

In de omgeving van Valkenswaard je rijbewijs halen

Heb jij behoefte aan een goede rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens jouw rijles in en om Valkenswaard? Schakel hiervoor autorijschool Key2Drive! in. Omdat wij een persoonlijke aanpak hanteren, kun jij met onze autorijles ook het rijbewijs halen. Wij baseren jouw lessen volledig op jouw vaardigheden en leertempo. Benader onze rijschool als jij vanuit Valkenswaard je rijbewijs wilt halen.

Een ander soort rijles in Valkenswaard

Lijkt het jou niet zo fijn als er andere leerlingen bij jou in de lesauto komen te zitten? Kies dan voor onze rijschool. Bij elke rijles geven we jou onze volledige aandacht. Van het begin tot het eind van elke rijles ben jij de enige leerling in de lesauto.

Wij horen graag hoe we de autorijles op jouw wensen en mogelijkheden kunnen laten aansluiten. Geef aan onze autorijschool door of jij 60, 90, 120 of 180 minuten wilt lessen. En spreken wij 1, 2, 3 keer of nog vaker per week af voor jouw autorijles? Plan vandaag nog een gratis intake met ons in Valkenswaard.

Rijschool Valkenswaard

Na een geslaagd praktijkexamen volgt het rijbewijs

Wij zetten alles op alles zodat jij jouw rijbewijs haalt als veilige bestuurder. Zo kun je via ons bij het CBR deelnemen aan een TussenTijdse Toets (TTT). Dit biedt de uitkomst als je tijdens je rijles merkt dat je nog wat extra voorbereiding wenst voor het praktijkexamen. Precies zoals bij het echte praktijkexamen, controleert een examinator tijdens de TTT of je veilig en correct rijdt. Vervolgens ontvang je persoonlijk advies over welke onderdelen nog meer aandacht mogen krijgen tijdens je autorijles. Behoefte aan deze complete aanpak in Valkenswaard? Kies voor onze autorijschool!

Informatie over onze rijschool

Ben jij geïnteresseerd in onze rijles van onze autorijschool? Wij realiseren graag een bij jou passende opleiding, zodat jij met plezier jouw rijbewijs kunt halen. Jij geniet dan van onze:

  • Autorijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Rijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door gekwalificeerde en ervaren instructeurs

Contact opnemen met onze autorijschool in Valkenswaard

Je bent bij onze rijschool aan het juiste adres, als jij vanuit Valkenswaard autorijles wilt volgen waarbij jij centraal staat. Vanaf de eerste rijles totdat je het rijbewijs hebt gehaald, geven de instructeurs van onze autorijschool jou de volledige aandacht. Ook als we voorbereidingslessen op rijtesten geven aan senioren, hanteren we deze aanpak. Bel voor een afspraak met onze rijschool in Valkenswaard naar 040-2953838 of mail naar info@key2drive.eu.

De Overheid heeft besloten dat rijscholen met ingang van woensdag 3 maart aanstaande weer open mogen.
Waar mogelijk moet het werk op 1,5 meter afstand worden georganiseerd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten om - onder de volgende voorwaarden – op 3 maart weer met lessen te starten:

Voorafgaand aan elke les worden - via de app - de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 380C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.

Het mee laten rijden van familieleden/vrienden tijdens je rijles is niet meer mogelijk; dus alleen leerling en instructeur in de auto.

Vanwege het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter in de auto, zal tijdens de les een mondkapje gedragen dienen te worden door zowel leerling als instructeur.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuis komt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!

klik hier voor meer informatie