Key2Drive!

Rijschool Valkenswaard

In de omgeving van Valkenswaard je rijbewijs halen

Heb jij behoefte aan een goede rijschool die jou de volledige aandacht geeft tijdens jouw rijles in en om Valkenswaard? Schakel hiervoor autorijschool Key2Drive! in. Omdat wij een persoonlijke aanpak hanteren, kun jij met onze autorijles ook het rijbewijs halen. Wij baseren jouw lessen volledig op jouw vaardigheden en leertempo. Benader onze rijschool als jij vanuit Valkenswaard je rijbewijs wilt halen.

Een ander soort rijles in Valkenswaard

Lijkt het jou niet zo fijn als er andere leerlingen bij jou in de lesauto komen te zitten? Kies dan voor onze rijschool. Bij elke rijles geven we jou onze volledige aandacht. Van het begin tot het eind van elke rijles ben jij de enige leerling in de lesauto.

Wij horen graag hoe we de autorijles op jouw wensen en mogelijkheden kunnen laten aansluiten. Geef aan onze autorijschool door of jij 60, 90, 120 of 180 minuten wilt lessen. En spreken wij 1, 2, 3 keer of nog vaker per week af voor jouw autorijles? Plan vandaag nog een gratis intake met ons in Valkenswaard.

Rijschool Valkenswaard

Na een geslaagd praktijkexamen volgt het rijbewijs

Wij zetten alles op alles zodat jij jouw rijbewijs haalt als veilige bestuurder. Zo kun je via ons bij het CBR deelnemen aan een TussenTijdse Toets (TTT). Dit biedt de uitkomst als je tijdens je rijles merkt dat je nog wat extra voorbereiding wenst voor het praktijkexamen. Precies zoals bij het echte praktijkexamen, controleert een examinator tijdens de TTT of je veilig en correct rijdt. Vervolgens ontvang je persoonlijk advies over welke onderdelen nog meer aandacht mogen krijgen tijdens je autorijles. Behoefte aan deze complete aanpak in Valkenswaard? Kies voor onze autorijschool!

Informatie over onze rijschool

Ben jij geïnteresseerd in onze rijles van onze autorijschool? Wij realiseren graag een bij jou passende opleiding, zodat jij met plezier jouw rijbewijs kunt halen. Jij geniet dan van onze:

  • Autorijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Rijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door gekwalificeerde en ervaren instructeurs

Contact opnemen met onze autorijschool in Valkenswaard

Je bent bij onze rijschool aan het juiste adres, als jij vanuit Valkenswaard autorijles wilt volgen waarbij jij centraal staat. Vanaf de eerste rijles totdat je het rijbewijs hebt gehaald, geven de instructeurs van onze autorijschool jou de volledige aandacht. Ook als we voorbereidingslessen op rijtesten geven aan senioren, hanteren we deze aanpak. Bel voor een afspraak met onze rijschool in Valkenswaard naar 040-2953838 of mail naar info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!