Key2Drive!

Theorie

Hoe eerder je je theorie haalt,
hoe vlotter jouw praktijkopleiding verloopt!

Theorieles

Theoriekennis is de basis

Met de juiste kennis van de verkeersregels en tekens schat je complexe situaties goed in.

Je kunt de betekenis van verkeersborden dromen. Je weet wanneer je voorrang hebt of moet geven. En je kent de veiligheidseisen van de auto, de bestuurder en de inzittenden op je duimpje.

Alleen met een theoriecertificaat op zak, kan je een TTT en/of rijexamen doen.
Het theoriecertificaat blijft 18 maanden geldig.

Theorie online

Jezelf voorbereiden op het theorie-examen is leuk én leerzaam met de Theorie Box van Smit Rijschoolservice.
De box bevat een theorieboek met alle leerstof en is voorzien van veel 3D-afbeeldingen alsmede een online productcode voor:

  • 37 hoofdstuktoetsen
  • 4 oefenexamens
  • 4 CBR oefenexamens
  • Voorrangssituaties (in de vorm van de sleepvragen in het CBR examen)

Met de inlogcode heb je 4 maanden de tijd om de theorie te oefenen en de leerstofhoofdstukken afzonderlijk te toetsen.

Wij bieden de mogelijkheid privé theorieles te volgen voor de gehele stof, maar ook een enkele les voor specifieke onderdelen en/of examentraining met nabespreking.

Note:
Pas op voor willekeurig op internet gevonden theorieopleidingen en proefexamens. Deze sluiten vaak niet aan op de actuele verkeersregels en -tekens en zeker niet op het huidige examen.

theorie

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!