Key2Drive!

Rijschool Brabant

Prettig je rijbewijs halen in Brabant

Ben jij in Brabant op zoek naar een rijschool die jou de juiste aandacht geeft? Autorijschool Key2Drive! heeft 100% aandacht voor jou. Wij zorgen ervoor dat ook jij het rijbewijs kunt halen. Met een persoonlijke rijles, gebaseerd op jouw wensen en tempo. Op een verantwoordelijke manier je rijbewijs halen? Dat doe je in Brabant met de autorijles van onze rijschool!

Rijles, 100% op jou gericht

Voordat je begint met rijles, nodigen we je eerst uit voor een gratis intake. Daarna sta je vrij te kiezen voor de autorijles van onze rijschool. Wil jij rijles gaan volgen bij Key2Drive!?

Dan bieden wij jou elke les 100% van onze aandacht. Bij onze autorijschool worden er bijvoorbeeld geen andere leerlingen opgehaald of weggebracht tijdens jou les. Ook bepaal je zelf hoeveel lessen je per week volgt in Brabant. Je kunt bij ons terecht voor een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten.

De keuze baseren we samen met jou op jouw wensen, mogelijkheden, vaardigheden en leertempo.

Extra voorbereiding om je rijbewijs te halen

Je dient zowel voor het praktijk- als het theorie-examen te slagen, als je je rijbewijs wilt halen. Zodra je je theoriecertificaat hebt behaald, mag je deelnemen aan een TussenTijdse Toets (TTT) bij het CBR. Dit biedt uitkomst als je tijdens de rijles merkt dat je wel wat extra voorbereiding op het praktijkexamen kan gebruiken. De TTT verschilt niet veel van het echte praktijkexamen. Je rijdt rond in Brabant, terwijl een examinator controleert of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Na deze toets geeft de examinator je persoonlijk advies. Zo ontdek je waar je nog extra op moet letten tijdens je autorijles. Kortom, onze autorijschool biedt jou op deze manier de perfecte voorbereiding op het praktijkexamen!

Rijschool Brabant

Redenen om te kiezen voor onze rijschool in Brabant

Heb jij interesse in de rijles van onze autorijschool? Als jij kiest voor onze autorijles, dan haal jij straks je rijbewijs met:

  • Rijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Contact met onze autorijschool in Brabant

Wens jij in Brabant autorijles te gaan volgen bij een rijschool met een persoonlijke aanpak? Maak dan kennis met Key2Drive! Jij krijgt van ons onze volledige aandacht. Van de eerste rijles tot aan het rijbewijs!

Als we senioren voorbereidingslessen op hun rijtest geven, hanteren we ook deze aanpak. Maak een afspraak met ons waar jij wenst in Brabant door te bellen naar 040-2953838 of stuur een e-mail naar info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!