Key2Drive!

Rijschool Brabant

Prettig je rijbewijs halen in Brabant

Ben jij in Brabant op zoek naar een rijschool die jou de juiste aandacht geeft? Autorijschool Key2Drive! heeft 100% aandacht voor jou. Wij zorgen ervoor dat ook jij het rijbewijs kunt halen. Met een persoonlijke rijles, gebaseerd op jouw wensen en tempo. Op een verantwoordelijke manier je rijbewijs halen? Dat doe je in Brabant met de autorijles van onze rijschool!

Rijles, 100% op jou gericht

Voordat je begint met rijles, nodigen we je eerst uit voor een gratis intake. Daarna sta je vrij te kiezen voor de autorijles van onze rijschool. Wil jij rijles gaan volgen bij Key2Drive!?

Dan bieden wij jou elke les 100% van onze aandacht. Bij onze autorijschool worden er bijvoorbeeld geen andere leerlingen opgehaald of weggebracht tijdens jou les. Ook bepaal je zelf hoeveel lessen je per week volgt in Brabant. Je kunt bij ons terecht voor een autorijles van 60, 90, 120 of 180 minuten.

De keuze baseren we samen met jou op jouw wensen, mogelijkheden, vaardigheden en leertempo.

Extra voorbereiding om je rijbewijs te halen

Je dient zowel voor het praktijk- als het theorie-examen te slagen, als je je rijbewijs wilt halen. Zodra je je theoriecertificaat hebt behaald, mag je deelnemen aan een TussenTijdse Toets (TTT) bij het CBR. Dit biedt uitkomst als je tijdens de rijles merkt dat je wel wat extra voorbereiding op het praktijkexamen kan gebruiken. De TTT verschilt niet veel van het echte praktijkexamen. Je rijdt rond in Brabant, terwijl een examinator controleert of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Na deze toets geeft de examinator je persoonlijk advies. Zo ontdek je waar je nog extra op moet letten tijdens je autorijles. Kortom, onze autorijschool biedt jou op deze manier de perfecte voorbereiding op het praktijkexamen!

Rijschool Brabant

Redenen om te kiezen voor onze rijschool in Brabant

Heb jij interesse in de rijles van onze autorijschool? Als jij kiest voor onze autorijles, dan haal jij straks je rijbewijs met:

 • Rijles van zeer hoge kwaliteit
 • Mogelijkheid tot privé theorielessen
 • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
 • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
 • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Contact met onze autorijschool in Brabant

Wens jij in Brabant autorijles te gaan volgen bij een rijschool met een persoonlijke aanpak? Maak dan kennis met Key2Drive! Jij krijgt van ons onze volledige aandacht. Van de eerste rijles tot aan het rijbewijs!

Als we senioren voorbereidingslessen op hun rijtest geven, hanteren we ook deze aanpak. Maak een afspraak met ons waar jij wenst in Brabant door te bellen naar 040-2953838 of stuur een e-mail naar info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

 • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
 • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
 • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
 • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
 • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
 • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
 • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
 • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!