Key2Drive!

Rijschool Oerle

Persoonlijke aandacht tijdens rijlessen in de omgeving van Oerle

Ben je woonachtig in Oerle en wil je graag je rijbewijs halen? Neem dan contact op met onze autorijschool. Bij ons krijg je een rijopleiding op maat en in jouw tempo. Soms kunnen leerlingen na 35 rijlessen al op voor hun rijbewijs, maar het kan ook zijn dat je meer autorijlessen nodig hebt. Het maakt niet uit of je een snelle leerling bent, of nog wat angstig in de auto: bij onze rijschool passen we de rijopleiding op je aan. Wij kijken eerst naar je capaciteiten, mogelijkheden en tempo van leren voordat we je een pakket voorstellen. Dit doen wij tijdens een gratis intake bij onze rijschool in de omgeving van Oerle.

Intake dichtbij Oerle geheel gratis

Alle leerlingen uit Oerle krijgen bij onze rijschool een gratis intake. Wij willen namelijk eerst weten wat je al kunt en wat je verwachtingen zijn. In het gesprek kunnen we dit in kaart brengen en bespreken we welke rijopleiding het beste bij je past. Pas daarna kunnen we beginnen met de rijlessen. Bij onze rijschool is er dus geen druk om je rijbewijs binnen een bepaald aantal rijlessen te halen om extra kosten te vermijden. Als je bij onze autorijschool rijlessen volgt, weet je wat je kunt verwachten en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. De gratis intake duurt circa een uur.

Rijschool Oerle

Oefenen met praktijkexamen? Vraag om een TTT

Wil je jouw kans op het behalen van je praktijkexamen en dus rijbewijs vergroten? Vraag dan bij onze rijschool een TTT (tussentijdse toets) aan. Je kunt pas deelnemen aan een TTT als je jouw theorie-examen hebt behaald. Een TTT is een oefenexamen dat je kunt afleggen bij het CBR. Je gaat dus rijden met een examinator. Na afloop krijg je tips mee en weet je waaraan je nog moet werken en wat je al goed doet. Een betere oefeningen voor je examen kun je niet krijgen. Daarnaast weet je dan ook hoe het is om vanuit Oerle af te rijden in het examengebied Eindhoven. Mogelijk helpt het tegen de zenuwen!

Bel onze rijschool om je rijbewijs te halen in Oerle!

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Volg dan autorijlessen bij onze rijschool dichtbij Oerle. Wij zijn er ook voor senioren die binnenkort een rijtest moeten doen. Key2Drive! helpt graag met alle voorbereidingen. Bel vanuit Oerle naar: 040-2953838 of stuur een e-mail naar: info@key2drive.eu.

lockdown van 15-12-20 t/m 19-01-21 is verlengd t/m 09-02-2021

klik hier voor de laatste informatie