Key2Drive!

Rijschool Oerle

Persoonlijke aandacht tijdens rijlessen in de omgeving van Oerle

Ben je woonachtig in Oerle en wil je graag je rijbewijs halen? Neem dan contact op met onze autorijschool. Bij ons krijg je een rijopleiding op maat en in jouw tempo. Soms kunnen leerlingen na 35 rijlessen al op voor hun rijbewijs, maar het kan ook zijn dat je meer autorijlessen nodig hebt. Het maakt niet uit of je een snelle leerling bent, of nog wat angstig in de auto: bij onze rijschool passen we de rijopleiding op je aan. Wij kijken eerst naar je capaciteiten, mogelijkheden en tempo van leren voordat we je een pakket voorstellen. Dit doen wij tijdens een gratis intake bij onze rijschool in de omgeving van Oerle.

Intake dichtbij Oerle geheel gratis

Alle leerlingen uit Oerle krijgen bij onze rijschool een gratis intake. Wij willen namelijk eerst weten wat je al kunt en wat je verwachtingen zijn. In het gesprek kunnen we dit in kaart brengen en bespreken we welke rijopleiding het beste bij je past. Pas daarna kunnen we beginnen met de rijlessen. Bij onze rijschool is er dus geen druk om je rijbewijs binnen een bepaald aantal rijlessen te halen om extra kosten te vermijden. Als je bij onze autorijschool rijlessen volgt, weet je wat je kunt verwachten en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. De gratis intake duurt circa een uur.

Rijschool Oerle

Oefenen met praktijkexamen? Vraag om een TTT

Wil je jouw kans op het behalen van je praktijkexamen en dus rijbewijs vergroten? Vraag dan bij onze rijschool een TTT (tussentijdse toets) aan. Je kunt pas deelnemen aan een TTT als je jouw theorie-examen hebt behaald. Een TTT is een oefenexamen dat je kunt afleggen bij het CBR. Je gaat dus rijden met een examinator. Na afloop krijg je tips mee en weet je waaraan je nog moet werken en wat je al goed doet. Een betere oefeningen voor je examen kun je niet krijgen. Daarnaast weet je dan ook hoe het is om vanuit Oerle af te rijden in het examengebied Eindhoven. Mogelijk helpt het tegen de zenuwen!

Bel onze rijschool om je rijbewijs te halen in Oerle!

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Volg dan autorijlessen bij onze rijschool dichtbij Oerle. Wij zijn er ook voor senioren die binnenkort een rijtest moeten doen. Key2Drive! helpt graag met alle voorbereidingen. Bel vanuit Oerle naar: 040-2953838 of stuur een e-mail naar: info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!