Key2Drive!

Rijschool Knegsel

Je rijbewijs halen in de omgeving van Knegsel

Zoek jij naar een goede rijschool in de omgeving van Knegsel? Meld je aan voor rijles bij autorijschool Key2Drive! Wij zorgen er graag voor dat jij je rijbewijs kunt halen in jouw eigen tempo. Maak een afspraak met ons. Tijdens het gratis intake bespreken we hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben en welke kosten daarvoor gelden. Heb jij behoefte aan autorijles waarmee je op een verantwoorde manier je rijbewijs kunt halen? Kies vanuit Knegsel voor onze rijschool!

Rijschool Knegsel

Je rijbewijs halen met een extra test

Wil je je rijbewijs halen? Dan moet je slagen voor zowel je praktijk- als je theorieexamen. Zodra je je theoriecertificaat hebt behaald, mag je deelnemen aan een TussenTijdse Toets (TTT) bij het CBR. Dit is handig als je tijdens je rijles merkt dat je wat extra voorbereiding op je praktijkexamen wenst.

De TTT lijkt veel op het echte praktijkexamen. Je zit naast een examinator die toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden in omgeving Knegsel. Ook controleert hij of zij of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. Na afloop ontvang je van de examinator persoonlijk advies over waar je nog extra op moet oefenen tijdens de autorijles. De perfecte voorbereiding op het praktijkexamen dus!

Voordelen van onze rijschool dichtbij Knegsel

Wil jij rijles volgen bij onze autorijschool? Als je met onze autorijles je rijbewijs wilt halen, dan geniet je van:

  • Rijles van zeer hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot privé theorielessen
  • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
  • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
  • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Contact met jouw autorijschool in de omgeving van Knegsel

Heb jij in Knegsel behoefte aan een rijbewijs? Maak kennis met rijschool Key2Drive! We begeleiden je graag optimaal tijdens je autorijles.

Senioren bieden we uitstekende rijlessen ter voorbereiding op hun rijtest. In contact komen met ons? Bel vanuit Knegsel naar 040-2953838 of stuur een e-mail naar info@key2drive.eu.

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!