Key2Drive!

Rijschool Knegsel

Je rijbewijs halen in de omgeving van Knegsel

Zoek jij naar een goede rijschool in de omgeving van Knegsel? Meld je aan voor rijles bij autorijschool Key2Drive! Wij zorgen er graag voor dat jij je rijbewijs kunt halen in jouw eigen tempo. Maak een afspraak met ons. Tijdens het gratis intake bespreken we hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben en welke kosten daarvoor gelden. Heb jij behoefte aan autorijles waarmee je op een verantwoorde manier je rijbewijs kunt halen? Kies vanuit Knegsel voor onze rijschool!

Rijschool Knegsel

Je rijbewijs halen met een extra test

Wil je je rijbewijs halen? Dan moet je slagen voor zowel je praktijk- als je theorieexamen. Zodra je je theoriecertificaat hebt behaald, mag je deelnemen aan een TussenTijdse Toets (TTT) bij het CBR. Dit is handig als je tijdens je rijles merkt dat je wat extra voorbereiding op je praktijkexamen wenst.

De TTT lijkt veel op het echte praktijkexamen. Je zit naast een examinator die toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden in omgeving Knegsel. Ook controleert hij of zij of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. Na afloop ontvang je van de examinator persoonlijk advies over waar je nog extra op moet oefenen tijdens de autorijles. De perfecte voorbereiding op het praktijkexamen dus!

Voordelen van onze rijschool dichtbij Knegsel

Wil jij rijles volgen bij onze autorijschool? Als je met onze autorijles je rijbewijs wilt halen, dan geniet je van:

 • Rijles van zeer hoge kwaliteit
 • Mogelijkheid tot privé theorielessen
 • Mogelijkheid tot een TussenTijdse Toets
 • Autorijles in een makkelijk bedienbare Ford Fiesta
 • Begeleiding door ervaren en gekwalificeerde instructeurs

Contact met jouw autorijschool in de omgeving van Knegsel

Heb jij in Knegsel behoefte aan een rijbewijs? Maak kennis met rijschool Key2Drive! We begeleiden je graag optimaal tijdens je autorijles.

Senioren bieden we uitstekende rijlessen ter voorbereiding op hun rijtest. In contact komen met ons? Bel vanuit Knegsel naar 040-2953838 of stuur een e-mail naar info@key2drive.eu.

Op 15 februari 2022 heeft het Kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor de samenleving per 25 februari 2022 weer grotendeels open kon.

Het coronavirus is niet weg en nog steeds worden mensen ziek. Daarom blijft het advies van de Overheid: was vaak handen – hoest/niest in de elleboog – schud geen handen – blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD etc.

Bij een positieve coronatest moet 5 dagen binnen worden gebleven en mag de thuisquarantaine pas worden opgeheven na 24 uur klachtenvrij te zijn.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – vooralsnog NIET aan te passen.

Concreet betekent dit:

 • Tijdens de les zal door zowel de leerling als de instructeur een mondkapje worden gedragen.
 • Voorafgaand aan elke les worden de contactpunten in het voertuig gedesinfecteerd en wordt het voertuig gelucht.
 • Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:
 • 1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
 • 2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 • Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.
 • Volgt het antwoord “ja” dan gaat de les niet door en wordt deze niet in rekening gebracht.
 • Bij twijfel beslist de instructeur en wordt er niet gereden.
 • Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en komt de les te vervallen.

En wat kan je zelf doen om het besmettingsrisico zoveel als mogelijk nog verder te beperken?
Was voordat je in de auto stapt je handen en doe dit ook als je na de les weer thuiskomt!

DE VERKEERSVEILIGHEID STOND ALTIJD AL VOOROP BIJ KEY2DRIVE! MAAR NU GELDT VEILIGHEID VOOROP!