Key2Drive!

Tips voor je rijexamen van Key2Drive! uit Veldhoven

rijexamen halen

Zenuwen onder controle met onze handige tips!

Wij van Key2Drive! in Veldhoven hebben al veel mensen aan een rijbewijs geholpen. Heb jij binnenkort je rijexamen op de planning staan? Wij snappen dat dat heel spannend kan zijn! Naast het nemen van voldoende rijlessen bij ons in Veldhoven zijn er nog meer manieren om je voor te bereiden op je rijexamen. Wij geven je in dit blog wat handige tips zodat jij goed voorbereid je rijexamen tegemoet gaat!

Tip 1: Plan een rijles vlak voor je rijexamen

Als het even kan, is het handig om een rijles te nemen voorafgaand aan jouw examen. Zo ben je weer helemaal vertrouwd met de auto als je rijexamen begint. Omdat je al even achter het stuur hebt gezeten heeft je spanning ook al een beetje kunnen zakken. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die een rijles hebben gehad vlak voor hun examen tien procent meer kans hebben om te slagen!

Tip 2: Laat je instructeur meerijden bij het rijexamen

Wanneer je je rijexamen gaat afleggen, kun je ervoor kiezen om je instructeur met je mee te laten rijden. Dat kan heel prettig zijn, zodat jij je wat meer op je gemak voelt tijdens je examen. Daarnaast kan je instructeur je nog tips geven voor je volgende examen als het je onverhoopt niet lukt in om een keer te slagen voor je rijbewijs.

Tip 3: De juiste voeding

Je hebt natuurlijk meer kans om te slagen voor je examen als je lekker in je vel zit. De juiste voeding kan je helpen om je energiek en geconcentreerd te voelen voor je examen. Kies voor een maaltijd met veel vitaminen en mineralen, de juiste brandstof voor jouw hersenen. Uit onderzoek is gebleken dat in bananen stoffen zitten die je alertheid en je concentratievermogen vergroten.

Tip 4: Wees niet bang voor de examinator

Bang zijn voor je examinator is nergens voor nodig. Hij of zij is ook maar een mens! Je examinator kijkt gewoon mee terwijl jij een stukje gaat rijden en is er echt niet op uit om jou te laten zakken!

Haal je rijbewijs met Key2Drive! in Veldhoven!

Een foutloos examen rijden is onmogelijk, leg de lat dus niet te hoog voor jezelf. Uiteindelijk is een rijexamen niets meer of minder dan een stukje rijden met de auto, waarbij het belangrijk is dat je veilig rijdt zoals je dat tijdens de lessen is geleerd. Dankzij lessen bij onze rijschool in Veldhoven zitten al veel mensen nu met vertrouwen en plezier achter het stuur. Jij binnenkort ook? Bel naar: 040-2953838 en maak snel een afspraak voor rijlessen in Veldhoven bij Key2Drive!

« »

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!