Key2Drive!

L. Hurkx

Ik heb met een goed gevoel mijn rijlessen afgerond bij Marie Louise, Key2Drive. Marie Louise was een hele fijne rijinstructrice, ze weet wat het CBR verwacht en ze geeft duidelijk aan wat je hiervoor nog moet verbeteren, ze past haar lessen dan ook heel goed aan op jouw manier van leren. Naast de lessen waren de theoriebladen die ik van haar kreeg erg nuttig, op deze manier kon ik thuis nog even alles doornemen en blijven oefenen.

Tijdens mijn tijd met Marie Louise heb ik 2 keer een corona-stop gehad, niet handig. Ik merkte erg goed dat ik na een tijdje weer terug was gezakt. Naast het effect van corona was ik zelf ook aan het tobben met mijn gezondheid. Marie Louise had hier begrip voor, ze was geduldig, kalm, en liet me ondanks alles erg comfortabel voelen. Ik voelde me zeer prettig bij haar.

Mijn persoonlijkheid scheen behoorlijk door in mijn rijstijl, als voorbeeld mijn keuze stress. Ik twijfelde vaak heel veel wat ik moest doen en zocht altijd bevestiging. Marie Louise heeft mij hiermee fantastisch goed geholpen in de auto maar stiekem ook op persoonlijk vlak.

Marie Louise, hartelijk dank voor jouw leerzame lessen. Ik zal je altijd herinneren en zal zeker terugdenken aan onze leuke lessen!

« »

In de afgelopen 3 jaar heeft COVID-19 een grote impact gehad op Nederland. Het kabinet geeft geen adviezen meer die alleen gericht zijn op corona en ook de adviezen over testen op corona en isolatie na een coronabesmetting zijn per maart 2023 komen te vervallen.

Wel geeft de overheid adviezen om luchtwegvirussen, zoals griep, verkoudheid en corona (want het virus is er nog steeds), te voorkomen. Heeft u klachten die passen bij luchtweginfecties, zoals hoesten, niezen, keelpijn en een loop-of snotneus?

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Overleg bij lichte klachten met uw werkgever of u thuis kunt werken.
  3. Vermijd bij klachten fysiek contact met mensen die (ernstig) ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. En als fysiek contact toch nodig is, draag dan een mondkapje.

Dit overwegende heeft Key2Drive! besloten de voorwaarden – waaronder al sinds het begin van de Coronapandemie wordt gelest – per mei 2023 als volgt aan te passen:

Voorafgaand aan elke les worden – via de app – de volgende twee vragen aan de leerling gesteld:

1) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?

2) Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts (vanaf 38C), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Worden beide vragen naar waarheid via de app door de leerling met “nee” beantwoord, dan gaat de les door.

Volgt het antwoord “ja” of een van de vragen, dan wordt in overleg besloten of de les doorgang vindt met het dragen van mondkapje of dat de les wordt geannuleerd. In dat laatste geval wordt de les niet in rekening gebracht.

Als de instructeur zelf in de 24 uur voorafgaande aan de les last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, dan wordt dat ook via de app aan de leerling gemeld en kan in overleg worden besloten of de les doorgaat met het dragen van een mondkapje of niet.

VEILIGHEID BLIJFT VOOROP STAAN BIJ KEY2DRIVE!